Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kiedy wreszcie eforsa raczy zrobić coś z Adblockiem ? Ludzie piszą że na stronie nie wyświetla im się iframe z eforsy aby zatwierdzić dane. Przez to konwersja spadła 3krotnie....
(18-11-2014 23:04)osinex napisał(a): Polecam sprawdzenie video way z hotcash. Niby stawka dwa razy mniejsza ale wykonanie dużo lepsze i działa można dodać real film. Po co się męczyć
Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.
To jest temat o eforsie, nie o ofertach konkurencji.
(18-11-2014 23:04)osinex napisał(a): Polecam sprawdzenie video way z hotcash. Niby stawka dwa razy mniejsza ale wykonanie dużo lepsze i działa można dodać real film. Po co się męczyć
Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.
To jest temat o eforsie, nie o ofertach konkurencji.
To jest temat o problemach i awariach.
Ktoś kto pisze o jakimś problemie (przynajmniej wg. mnie) szuka rozwiązania.
Podaje więc moją propozycje rozwiązania problemu. Mój post o konkurencyjnym serwisie jest jak najbardziej na miejscu tymbardziej, że Eforsa nie wypowiada się na temat problemów z AdBlockiem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2014 16:27 przez osinex.)