Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-09-2014 21:00)chladek317 napisał(a): no ładnie pojechałeś
ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego niektórzy są na minusie skoro kopiują kiljana?
Nikt kto tylko mnie kopiuje i nic sam nie otwiera na pewno na minusie nie jest nie jest źle ale tak sie zastanawiam dlaczego mam tam minus, czy to minus brokera ze na mnie tyle stracil czy co?
W pierwszym tygodniu wrzesnia to w ironie chyba pracuja jakies slimaki, wszystko trwa tygodniami.... ale moj makler wraca w poniedzialek wiec przynajmniej ja i moi ludzie beda mieli z glowy tych uposledzonych z irona
To naśladowanie jest "pewne" no bo kurde powiedzmy że mam 50K, wpłacam i Damian stawia za mnie, ze tak powiem i nic nie robię.Czysty interes skoro Damian tak ciśnie
Jeee czyli będę mógł wreszcie napisać do kogoś normalnego, żeby zostać podpięty pod Ciebie Ostatnio jak pisałem w tej sprawie to gość mi kazał napisać na maila, który nie działa i nie dochodzą na niego wiadomości Więc dałem sobie z tym spokój aż ktoś normalny będzie
Na giełdzie nie ma pewnych rzeczy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2014 21:37 przez krzysiektbg.)