Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Masakra to będzie jak tak zostanie do końca weekendu Lol

Edit. Dzisiaj zaczyna się duży ruch tylko konwersja spada, że szkoda gadać. Dajcie znać jak naprawią Playa :/
Chyba coś naprawili bo niespodziewanie dobry poranek... no chyba, że całkowity przypadek i trafiłem na osoby z poza play
Raczej całkowity przypadek też się wydawał u mnie dobry poranek 2 leady o 8, a od 2h wpadają same uv dobijam do 100 gdzie normalnie miałem 4-6 leadów więc raczej nadal jest problem pod koniec dnia dopiero się zobaczy, jak dużo leadów przepadło. Konwersja zaraz będzie poniżej 2% gdzie normalnie w dni wolne miałem najmniej 4%. Pisałem z mahu i też ma nadal dużo niższą konwersję. Oby do wieczora to naprawili.
(13-04-2017 08:54)wydra87 napisał(a):  Chyba coś naprawili bo niespodziewanie dobry poranek... no chyba, że całkowity przypadek i trafiłem na osoby z poza play
Dobry poranek, bo normalnie o tej porze to wszyscy są w szkołach a dzisiaj wolne Tongue
No właśnie normalnie w wielki czwartek powinno być jeszcze raz więcej leadów jak w taki zwykły dzień szkolny Tongue
bartek9330 a widzisz nie brałem tego pod uwagę... może przez to, że okres edukacji w moim życiu już dawno po za mną Wink
Wydra i tak masz farta, że trafiłeś na osoby spoza play bo jeszcze awaria trwa więc czysty przypadek. U mnie wpadają dobrze uv bo wiadomo, że to wielki czwartek a leady tylko 2 więc dramatycznie słabo, jak dziś wpadnie 10 leadów to będzie cud.
10? hahaha jak będzie 7 to będzie dobrze byle nie być tylko na minusie i za reklamę się zwróciło Tongue
Witam, jak sytuacja na leadmore rozliczają dobrze i konwertują?
LeadMore czy wprowadzicie, może sex-telefon tak jak u konkurencji ?
Odpowiedz