(11-04-2017 23:11)wicekq napisał(a): Konwersja zdecydowanie jest jakaś słaba bardzo dzisiaj 
No niestety coś jest nie tak wogóle jakoś dziwnie leady spływają potrafią 2 wpaść w odstępie czasu 10min-1h, a później 3h ciszy w okresie najwiekszego ruchu. Dużo też miałem takich N-A zamiast adresu strony na, której promuje.
(11-04-2017 23:50)jamnik napisał(a): (11-04-2017 19:51)joey_ napisał(a): Pretensje można mieć tylko do idiotów, którzy promują darmowe rzeczy, pudzianów itp a kroki które podjął leadmore są słuszne, mam nadzieję, że uda się odsiać jak najwięcej oszustów.
a jak nazwiesz siebie oszuście? jeden uj czy promujesz darmowe lambo, test na date śmierci czy lokalizator... robiąc w tej branży nie ważne gdzie zarabiasz
tylko ile zarabiasz... gdybyś na tym swoim lokalizatorze wycisnął dniówkę 40k jak chłopaki na lambo, to na drugi dzień ten program byłby usunięty z serwisu bo by się srali o przypał
no, ale ciśniecie dniówki po 100-200 zł i wam dupę ściska, że ktoś mógł, a wy marni oszuści jak wiatr i fejs zawieje - wszystko temu zawdzięczacie 
hipokryci do kwadratu, każdy jeden który tutaj myśli, że jest święty i czysty
ps
darujcie sobie jakieś komentarze w moją stronę, bo się tylko skompromitujecie
dobrej nocy!
Różnica jest taka, że my nie reklamujemy czegos co nie istnieje tylko rzeczy, ktore faktycznie się dostaje!
Po pierwsze w smsie jak byk jest podana cena nikt tutaj nikogo nie wrabia piszac ze cos jest za darmo itp. Wiesz jaka jest różnica miedzy leadmore, a innymi serwisami? inne serwisy miały schowana stopke pod fraza regulamin i nie przychodzil sms z cennikiem przed akceptacja usługi

Najlepsze jest to, że lajkują to ludzie, ktorzy sami zarabiaja na subach, ale w nielegalny sposób dlatego im sie wydaje, że wszystko to jest oszustwo. Kto ma coś na sumieniu ten ma na sumieniu ja wiem, że osoba dostaje produkt za aktywacje więc nie mam nic na sumieniu.