Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja z żalem muszę odejść ze eforsy za te błędy serwery co przy większych wydarzeniach padają i za ich zachęcanie konkurencji do ataków i tak jestem zadowolony ze tyle dzięki nim zarobiłem może powrocie jak wszystko sie poprawi i tak uważam ze eforsa to jeden z najlepszych serwisów
Litości ludzie... Eforsa wypłaca dużo szybciej niż ma to przewidziane w regulaminie, a tu ciągle płacze, że nie wypłacili w ciągu 5 minut... I pewnie jeszcze największe żale są od osób, które jakieś śmieszne kwoty wypłacają.
Aż boje się pomyśleć co by było, gdybyście musieli z jakąś siecią CPA współpracować, gdzie wypłaty są np. w modelu NET30. Albo czekać na wypłaty z pp banków, gdzie na rozliczenie sprzedaży się czeka czasem nawet i po kilka miesięcy.
(14-11-2014 11:39)krazu napisał(a): Litości ludzie... Eforsa wypłaca dużo szybciej niż ma to przewidziane w regulaminie, a tu ciągle płacze, że nie wypłacili w ciągu 5 minut... I pewnie jeszcze największe żale są od osób, które jakieś śmieszne kwoty wypłacają.
Aż boje się pomyśleć co by było, gdybyście musieli z jakąś siecią CPA współpracować, gdzie wypłaty są np. w modelu NET30. Albo czekać na wypłaty z pp banków, gdzie na rozliczenie sprzedaży się czeka czasem nawet i po kilka miesięcy.
To fakt. Zwykle czekam cierpliwie ale teraz mi kasa jest potrzebna na wczoraj
A ja zauważyłem że kolega zarabia mniej i ja dostaję więcej za poleconego. Przykładowo przed wczoraj miał tylko 2 pobrania (nie mówić już o tym, że na 1500 wejśc, naprawcie full hd!) a ja dostałem hajs jako 3 pobrania, więc coś jest nie halo ?