Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-02-2014 08:12)Mikej napisał(a): Albo mi się wydaje albo nie że beRRo, i stary84 to Arek, albo ludzie od Arka... Nagle poruszył się temat wypłat to jakimś cudem pojawił się nieznany koleś który pisze że dostał błyskawicznie wypłatę i milknie po czym jeszcze inny pisze w kontekście takim jakim by właśnie mu przeszkadzały te wiadomości email które dostaje Arek, te narzekania przeszkadzały i upominanie o wypłaty. No i się wytłumaczy się za freebiz że ma sqmany ma poczekać do piątku bo wtedy są realizowane większe kwoty, i skąd by wiedział że tutaj się nie wypowiadają ludzie którzy zarabiają duże kwoty <--- Tak samo pisał/robił Vex.
Po pierwsze nie dziwię się Panu Arkowi masa spamu od gimbusów idzie kiedy wypłata itp. to samo było u Fires i przestał odpisywać. Ja tylko pisze raz na jakiś czas i tylko w sprawie udoskonalenia programu. Nie ma co spamować bo jak będą chcieli wypłacić to wypłaca jak nie to trudno i tyle. Po drugie znowu teorie spiskowe ahh
(19-02-2014 08:12)Mikej napisał(a): Albo mi się wydaje albo nie że beRRo, i stary84 to Arek, albo ludzie od Arka... Nagle poruszył się temat wypłat to jakimś cudem pojawił się nieznany koleś który pisze że dostał błyskawicznie wypłatę i milknie po czym jeszcze inny pisze w kontekście takim jakim by właśnie mu przeszkadzały te wiadomości email które dostaje Arek, te narzekania przeszkadzały i upominanie o wypłaty. No i się wytłumaczy się za freebiz że ma sqmany ma poczekać do piątku bo wtedy są realizowane większe kwoty, i skąd by wiedział że tutaj się nie wypowiadają ludzie którzy zarabiają duże kwoty <--- Tak samo pisał/robił Vex.
swoje teorie spiskowe możesz gdzieś zakopać, zresztą jak dla mnie to możecie wszyscy przestać korzystać z freebiza, będzie mi na korzyść hah
Dziś rano napisałam grzecznego maila do freebiz z pytaniem o wypłatę (moja pierwsza tego typu wiadomość). Rachunek był wystawiony 6 lutego, więc postanowiłam się 'delikatnie' przypomniec.
Dostałam odpowiedz, że:
"Witam serdecznie,
wypłata zostanie zrealizowana najpóźniej w poniedziałek-wtorek (24-25
luty).
Pozdrawiam"
Więc może większość pozostałych wypłat też zostanie puszczona na początku tygodnia...
Cytat:Witam, Pana wypłata została "zakolejkowana" na poniedziałek. Zakładając, że rachunek został prawidłowo wysłany i przejdzie walidację tego samego dnia powinna być na koncie.