Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(04-04-2017 13:46)NapalonaOla16 napisał(a):  Dobra, ale morda bo nudni jestescie.

Leadmore w ile odpowiadacie na wiadomosci z zakladki kontakt?

do jednego dnia
Leadmore zlecilem wypłatę wczoraj status zrealizowana od wczoraj od 12ej i kasa na koncie powinna wieczorem być ale wczoraj nic nie pisałem bo myślałem że opóźnienia jakieś ale dziś jest juz 9:30 i pieniędzy na koncie nadal nie ma możecie to sprawdzić. Uprzedzam pytania osób z forum to nie jest moja 1 wypłata jestem z leadmore juz prawie 2 lata ;-)
A jaki masz bank? O której godzinie masz pierwszą sesję elixir? Jak masz T-mobile bankowe to dostaniesz dziś o 11 Big Grin już miałem takie sytuacje, jeśli leadmore realizuje wypłaty do 11:30 to mam tego samego dnia, jeżeli później to dnia następnego
(05-04-2017 08:32)suzuki69 napisał(a):  @[Leadmore] zlecilem wypłatę wczoraj status zrealizowana od wczoraj od 12ej i kasa na koncie powinna wieczorem być ale wczoraj nic nie pisałem bo myślałem że opóźnienia jakieś ale dziś jest juz 9:30 i pieniędzy na koncie nadal nie ma możecie to sprawdzić. Uprzedzam pytania osób z forum to nie jest moja 1 wypłata jestem z leadmore juz prawie 2 lata ;-)

Księgowa sprawdzi ale może jest tak jak pisze Joey_
Okej, zawsze przed 11:30 miałem realizowane może dlatego mnie zdziwiło że pieniędzy wczoraj wieczorem jeszcze nie było ;-) A jeżeli o bank chodzi to w mBanku mam konto
Pierwszą przychodzącą sesję elixir masz o 11:15 więc powinieneś mieć na koncie do 11:30, jeżeli nie przyjdzie Ci dziś do południa to znaczy, że już coś jest nie tak
(05-04-2017 08:37)joey_ napisał(a):  A jaki masz bank? O której godzinie masz pierwszą sesję elixir? Jak masz T-mobile bankowe to dostaniesz dziś o 11 Big Grin już miałem takie sytuacje, jeśli leadmore realizuje wypłaty do 11:30 to mam tego samego dnia, jeżeli później to dnia następnego

Mam w Tmobile konto i miałem raz wypłatę realizowaną po godzinie 12, doszła normalnie o 17 tak jak miała dojść, bo wtedy jest ostatnia sesja przychodząca. Aczkolwiek nie wykluczam, że banki również mogą mieć jakieś opóźnienia i taka sytuacja może się zdarzyć.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Nie ma czasem dzisiaj problemu z siecia plus lub inna? Strasznie spadla konwersja. Pytam sie bo w firesub sa problemy niby to moze tez i tu.
Gosciu, tobie codziennie spada ta konwersja odpusc juz
Glosy: kinq96 (+1), ELdollaro (+1), egzel (+1), grubyst (+1), NapalonaOla16 (+1), wydra87 (+1), devilll (+1), DzejkobPL (+1)
Nie musisz czytac postów jeśli Cię denerwują. Jeśli dla Ciebie codziennie to jest poprzedni tydzień to gratuluje Tobie bo chyba nie wiesz nawet jaki jest dzien tygodnia mniej zakrapianych imprez, a moze odnajdziesz sie w czasie Smile facepalm

Zapytałem ponieważ sa problemy w innych sieciach partnerskich, a ty musisz wsadzic swoje 3gr leszczu.
Odpowiedz