Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Musi się odbić Bo mam 2750, a jak zamknę z taką stratą lub większą to będzie ze 2100-2200 a to bardzo biednie Jednak to -550 to ze skopiowanych pozycji, swoją złą zamknęło mi na sl a zaczęły się teraz powolne spadki
Spokojnie przecież nie zawsze mam zły początek miesiąca, żeby później odrabiać z nawiązką ropa pójdzie w górę, za bardzo poleciała, sadzilem ze nie poleci a jednak to zrobiła
To niech chociaż podskoczy to wszystko żeby strat nie było Bo 430zł to gdzieś 1/6 mojego budżetu No i cel +1000 do końca tygodnia się oddalił odrobinkę bo jestem -207 + te otwarte pozycje
Coś znowu zaczyna spadać :|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2014 23:33 przez krzysiektbg.)
#FDXU4 ładnie zaczęło i jest na plusie, ropa bardzo powoli, ale rośnie, więc tragedii nie ma już tylko -295
Mogłem edytować poprzedni post, ale się zagapiłem a post nie chce się teraz usunąć
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2014 07:47 przez krzysiektbg.)