Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(02-04-2014 15:48)unforgivable napisał(a):  Niestety nie, może ktoś podać e-mail bo nie chce mi się szukać w takiej ilości postów...
Mam 161 dokładnie i będę miał więcej bo jest dobra nisza Smile

Jeżeli nie napisałeś to stawki Ci nie zwiększą.
Co do wiadomości to jest zakładka KONTAKT na Instanter.pl .
Też mam dobrą nisze (jak na mnie), a leady lecą po 4 pln mimo, że napisałem do nich zarówno wczorzaj jak i dzisiaj
Łeee jak wypłaty za miecha to ja podziękuje zbyt duże ryzyko... Dziękuję za współprace z wami było mi miło Smile
(02-04-2014 15:49)surfer0700 napisał(a):  
(02-04-2014 15:48)unforgivable napisał(a):  Niestety nie, może ktoś podać e-mail bo nie chce mi się szukać w takiej ilości postów...
Mam 161 dokładnie i będę miał więcej bo jest dobra nisza Smile

Jeżeli nie napisałeś to stawki Ci nie zwiększą.
Co do wiadomości to jest zakładka KONTAKT na Instanter.pl .

Pisałem w zakładce kontakt kilka dni temu i nie dostałem do tej pory odpowiedzi...
Ale to kiedy należy wypłacać pieniądze ? 1 dnia miesiąca? czy jak ?

Jak już co miesiąc to wypłaty powinny być 10 kazdego miesiąca .

Takie moje zdanie .

Tez pisałem o podniesienie stawki na 4,50 i na razie echo .
Wypłaty raz w miesiącu, ale osobom, które sporo zarabiają będą wypłacać w innych terminach. Przecież pisali o tym.
Czyli jeżeli mam zgromadzone prawie 700zł i zarabiam codziennie (30-50zł dziennie) to dostanę wypłatę szybciej ? Dodam że jestem tam 2 tygodnie
(02-04-2014 15:52)lubiekeppa napisał(a):  Ale to kiedy należy wypłacać pieniądze ? 1 dnia miesiąca? czy jak ?

Jak już co miesiąc to wypłaty powinny być 10 kazdego miesiąca .

Takie moje zdanie .

Tez pisałem o podniesienie stawki na 4,50 i na razie echo .

Dobrze robią ograniczając wypłaty na 1/miesiąc dla tych którzy zarabiają byleby dorobić 1 wypłaty, a dla tych z większym stażem nawet 2/miesiąc mogliby bo przecież oni od razu tej kasy od operatorów nie mają Smile
Uciułałem se 100 zł i muszę czekać miesiąc pokerface facepalm Undecided Jerk2
Glosy: sucha (+1)
Właśnie zwiększyli mi stawkę Smile
Glosy: sucha (+1)
Odpowiedz