Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Sprawdź:
U mnie coś z leadami nie tak.. Dodałem spam na fb i ludzie piszą do mnie że wysłali esa, pytałem czy mają coś na koncie, mówią że tak.
ss: http://scr.hu/2zz/5gqfl
Co do leadów, powitalne obciążenie jest zaliczane, później każde dodatkowe obciążenie jest wliczane w waszą zyskowność przez co wychodzi na dobrą sprawę podobnie, bo gdyby było inaczej i każde obciążenie byłoby liczone wtedy każde byłoby w okolicach nie więcej niż 2zł.
Witam Chciałem powrócić do zarabiania przez internet właśnie na firesub lecz potrzebuje małego przypływu wiedzy na ten temat. Wcześniej trochę posiedziałem w uploadzie na cashfile/firecash lecz zacząłem studiować i kompletnie straciłem motywacje do pracy. Jeżeli jest jakiś życzliwy użytkownik który by mnie mógł wprowadzić w temat albo chociaż wysłać mi jakiś sensowny poradnik dla nowicjusza tematu firesub to proszę o PW. Z góry dzięki za pomoc.