Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
I tak jak wspomina Suchutki, w plusie nie ma info, ale nawet jak ludzie mają jak byk napisane, że kasuje ich 18 czy 30 ziko- i tak są gotowi przepisać kod.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 22:34 przez szykiryki.)
@zozols1, trochę nie czaję tego wybiegu z ludźmi, którzy kończą szkoły zawodowe. Mam kilku znajomych, którzy skończyli edukację na tym poziomie i zarabiają więcej niż ja z moim wyższym i podyplomowym wykształceniem (z pracy na etacie+pracy w sieci).
Jesteś dzieciakiem z ogólniaka, który deprecjonuje z zasady ludzi z technikum czy zawodówek?
Ja zarabiam głównie na durnych studentach, więc nie wkładaj wszystkich do jednego worka...
@sokoleoko, zainteresuj się może w takim razie premiumsms (tutaj info o koszcie jedynie w regulaminie)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 22:40 przez szykiryki.)
Napisałem w nawiasie ( nie wszystkich) !!! wiedziałem, że ktoś coś takiego napiszę ... Sam znam osoby po zawodówkach z wykształceniem, ba jeden ma nawet firmę. Nie chodziło mi o wszystkich i nie włożyłem wszystkich do jednego worka i nie nie jestem z ogólniaka tylko technikum. Mi chodziło o tych "przyczajonych" ludzi Jako, że w mojej sporej szkole takowych nie brakuję dlatego podałem ich jako przykład. Przepraszam jeśli kogoś jeszcze tamtym postem uraziłem, ale nie mówiłem o wszystkich .
Twój post zabrzmiał jednoznacznie-jakoby to ludzie z zawodówek byli główną grupą nabierającą się na suby (słowo "tępaki" nie pozostawia również zludzeń)- a chyba wszyscy działający w sub/premium sms wiedzą, że tak nie jest.
Z moich danych na własnych stronach www podpiętych pod suby wynika, że większość "nabierających się" to ludzie z wykształceniem średnim (lo+technika), a nie zawodowym, więc Twoja teoria pada.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 22:55 przez szykiryki.)