Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Ktoś mi może powiedzieć jak wyglądają te wypłaty ?
Co zrobić z tym rachunkiem ?
(11-12-2014 22:48)Boniekk napisał(a):  Ktoś mi może powiedzieć jak wyglądają te wypłaty ?
Co zrobić z tym rachunkiem ?

Proponuje przeczytać parę stron wstecz to się dowiesz :/
Glosy: Boniekk (+1)
Co za idioci ! chyba jak generujesz ten RACHUNEK !!! to CI się pokazuje gdzie masz go wysłać !!!!
Glosy: rj7rad (+1)
Dobrze, poczytałem wstecz i się dowiedziałem - ale o ile się nie mylę to gdy generowałem rachunek to nie pokazało mi się co mam z nim zrobić, gdzie wysłać.
Co tu taka cisza?Smile Panowie prosiłbym o kontakt osobę która zarabiała nie tak dawno na fejsie na grupach a obecnie już tam nie działa. Mam pytanko Smile
Takie pytanie do pana Arka Big Grin dla czego linku którego nie promowałem po odświeżeniu panelu na stronie leadmore wyje... 200 + wejść + mi tak konwersja spadła że to masakra podmieniłem linki na freebiz i na 20 wizyt 3 rejestracje a na leadmore od 2 - 3 dni taka konwersja była jak by kot napłakał ;/
Na MyLead też była taka sytuacja Smile Dodawało wyświetlenia Big Grin
Cześć mam pytanie, kiedy zlecić wypłatę aby dostać pieniądze jeszcze przed świętami?
Bo nie wiem do którego grudnia odbywają się sesje bankowe no i Leadmore wypłaca Big Grin
Oświeci ktoś?
(12-12-2014 23:53)nykkusek napisał(a):  Cześć mam pytanie, kiedy zlecić wypłatę aby dostać pieniądze jeszcze przed świętami?
Bo nie wiem do którego grudnia odbywają się sesje bankowe no i Leadmore wypłaca Big Grin
Oświeci ktoś?

Ja Cie oświecę, wypłać tak gdzieś 23 grudnia pewnie dostaneisz hajs w ten sam dzień Smile

Ty serio czy jaja se robisz?Im wcześniej tym lepiej chyba nie?
(13-12-2014 00:05)bekowapl napisał(a):  
(12-12-2014 23:53)nykkusek napisał(a):  Cześć mam pytanie, kiedy zlecić wypłatę aby dostać pieniądze jeszcze przed świętami?
Oświeci ktoś?

Ja Cie oświecę, wypłać tak gdzieś 23 grudnia pewnie dostaneisz hajs w ten sam dzień Smile

Ty serio czy jaja se robisz?Im wcześniej tym lepiej chyba nie?
Jejku nic nie rozumiesz Tongue Chodzi o to, że jedyny hajs jaki teraz mam jest u mnie na koncie na leadmore i chciałbym jak najwięcej zarobić do czasu kiedy BĘDE MUSIAŁ wypłacić pieniądze, żeby mieć je PRZED ŚWIĘTAMI, aby mieć kase na jakieś ewentualne prezenty i później sylwester Big Grin
Odpowiedz