Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Chelsea - Liverpool - bardzo ciężki do przewidzenia mecz. Chelsea z mistrzowskimi aspiracjami , gra w LM ,a Liverpool także na majstra i podrażnione ostatnią pomyłką sędziego przy nieuznanym golu Sterlinga.Jednak Chelsea
No tak chciałem zrobić statystykę, ale przez to moje kombinowanie z wrzucaniem zakładów pogubiłem się już na początku, ale kiedyś do tego przysiądę tak na porządnie.
A na jutro jeden mecz.
Nacional v Benfica 2 - @1.67
I może teraz coś na live z Porto wpadnie, polecam zainteresować się meczem może być ciekawie.
To zależy od meczu kiedyś grałem za około 4 euro od meczu, wypłaciłem kasę, przegrałem to co mi zostało, teraz wpłaciłem 10 euro i gram po 2 euro, a czasami po 3, stawki małe póki co, ale plan jest taki żeby powoli to 10 euro pomnożyć i zwiększać stawkę z czasem.
Przepraszam, ale na śmierć zapomniałem wstawić typ na dziś, a był dobry po kursie ~2.00 na mecz Realu v PSG, najmocniej przepraszam tym bardziej że typ wszedł.
Jutro będzie kilka typów, wraca PD i kilka z angielskiego FA Cup.
A z wcześniejszych wszystkie poza Everton na +.(Swoją drogą wiedziałem że coś jest nie tak z Evertonem i teraz już wiem, brak im jednego bardzo ważnego zawodnika, głupi ja tego nie sprawdziłem i takie efekty.)
EDIT:
Największą bolączką dla mnie teraz jest to że, wygrywam coś, potem przegrywam i tak w kółko i od wpłaty oscyluję wokół swojej wpłaty nie wychodząc za bardzo na plus, chociaż teraz mam 16 euro(ten 1 nie wstawiony typ wychodzi mi na 0, bo jednego nie wstawiłem kiedyś i przegrałem.) i mam nadzieję że jutro wpadnie kilka dobrych meczy i będzie już spory plus.