Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kupujesz VPS - Virtual Private Server na systemie Windows za kwotę 49 zł na miesiąc z biznes-host.pl łączysz się przez zdalny pulpit pobierasz program rejestrujesz konta na maszynie (inne IP) - zakładasz lewego Payza lub Paypala i działasz jeżeli będę wyciągał 300 zł z 1 maszyny to inwestuję w 100 maszyn co da mi zarobek rzędu 30000 zł z tego 5000 zł inwestycja miesięczna na VPS i tak myślę , żeby zatrudnić z 3 znajomych do obsługi maszyn płacąc im po 3000 zł miesięcznie.Zostanie mi 16000 zł dla mnie elegancki biznes
Jak kazdy bedzie zakladal po milion kont, zeby na tym zarobic, to przestanie dzialac, albo Buxy nie beda wyplacac... Wiec troche umiaru prosze. ;] Kolega 'explrlz' udostepnil nam ten program (za co mu dziekuje ;D) i pare skryptow do niego, zebysmy troche kasy zarobili, a nie rozpoczynali jakis wielki biznes.