Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: SeoPilot.pl - System sprzedaży linków, gwarantowane zyski dla webmasterów
Sprawdź:
Nie ma Vatu, na fakturze zaznaczam NP (Nie podlega), seopilot ma firme zarejestrowaną na cyprze, przeczytaj cały wątek, sprawy podatków już były poruszane
Drodzy Użytkownicy Seopilot.pl!
Mamy przyjemność poinformować, że wdrożyliśmy rozszerzoną funkcjonalność Projektu Testowego!
Od dziś Projekt Testowy posiada wszystkie takie same funkcje jak i Projekt Standardowy!
W Projekcie Testowym możesz bezpłatnie pozycjonować swoje serwisy przez okres jednego miesiąca,
a ogólna kwota przeznaczona dla wszystkich uruchomionych słów wynosi 100 PLN. Teraz masz także możliwość w dowolnym momencie zmienić typ Projektu z Testowego na Standardowy.
Zwróć uwagę, że korzystanie z Projektu Testowego jest zupełnie bezpłatne, a po zakończeniu jego trwania nie jesteś zobowiązany korzystać z Systemu.
Mamy nadzieję, że z przyjemnością skorzystasz z rozszerzonych możliwości Projektu Testowego, a testowanie efektywności Systemu przyniesie pozytywne rezultaty.
SeoPilot.pl ceni swoich Użytkowników i troszczy się o nich!
SeoPilot przyjmuje tylko dobre strony dla zarabiających. Czyli Twoja strona powinna być popularna, dobrze wypozycjonowana, mieć sporo BL i wysoki PR. Co do zarobków, to zarobioną kasę jako wydawca możesz przeznaczyć do promowania stron jako pozycjoner na tym samym koncie, więc może o to Tobie chodzi.
Pierwsze słyszę, moje stawki są stałe, nie mogę powiedzieć złego słowa.
(12-04-2012 09:32)AresxXx napisał(a): Jeżeli chcę dodać moją stronę do seopilot to musi ona być już dobrze wypozycjonowana?
Dodatkowo na stronie głównej są zarobki dla wydawców i pozycjonerów?
Czym one się różnią i czy w obu przypadkach potrzebna jest mi strona?
Pozycjoner - to osoba która chce podnieść pozycje swojej strony internetowej w rankingu google. Krótko mówiąc chce widziany wysoko pod różnymi frazami w google,
natomiast Wydawca - to osoba która umieszcza na swojej stronie linki stron pozycjonerów za co otrzymuje wynagrodzenie od seopilota Mam nadzieję że rozjaśniłem