Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-03-2017 12:49)rojasQ napisał(a): @bimbrownik, Twój reflink nie działa.
Dodałem go ponieważ, nie mogłem znaleźć aplikacji w google Play za pośrednictwem wyszukiwarki. Reflink tam właśnie prowadzi.
Jeżeli nie działa proponuje zainstalować czystą aplikacje.
Mam problem z aplikacją. Uzbierałem 20zł i gdy chciałem je wypłacić na swoje konto PayPal to nie przyjmuje mi żadnego maila. Wcześniej wypłatę zleciła na moje konto moja dziewczyna i otrzymałem ją bez problemu. Rozumiem, że nie mogę już skorzystać z tego konta, więc stwierdziłem, że wykorzystam nowe jednak pojawia mi się informacja, że korzystam już z innego maila, mimo, że nie łączyłem AppLike z żadnym kontem PayPal. Pisałem do nich do supportu jednak nie odpisują. Miał ktoś z forum może podobny kłopot?
(26-03-2017 19:52)deferdus napisał(a): Mam problem z aplikacją. Uzbierałem 20zł i gdy chciałem je wypłacić na swoje konto PayPal to nie przyjmuje mi żadnego maila. Wcześniej wypłatę zleciła na moje konto moja dziewczyna i otrzymałem ją bez problemu. Rozumiem, że nie mogę już skorzystać z tego konta, więc stwierdziłem, że wykorzystam nowe jednak pojawia mi się informacja, że korzystam już z innego maila, mimo, że nie łączyłem AppLike z żadnym kontem PayPal. Pisałem do nich do supportu jednak nie odpisują. Miał ktoś z forum może podobny kłopot?