Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Comperialead, czyli 1000zÅ‚ w kilka godzin bez polecania

Autor Wiadomość
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania
Sprawdź:
(06-06-2017 14:40)barbeqiu1 napisaÅ‚(a):  Jak wyglÄ…da sprawa z zamkniÄ™ciem kont bankowych? Bez problemu je zamknÄ™?

Bez problemu.
Polecam zapoznać się z tą stroną: http://zamknijkonto.pl
tam masz opisane jak zamknąć konto w każdym banku Smile
Glosy: barbeqiu1 (+1)
Poszło z refa, pomożesz w promocji meteriałów w razie czego?
(06-06-2017 18:14)adrian018 napisaÅ‚(a):  
(06-06-2017 14:40)barbeqiu1 napisaÅ‚(a):  Jak wyglÄ…da sprawa z zamkniÄ™ciem kont bankowych? Bez problemu je zamknÄ™?

Bez problemu.
Polecam zapoznać się z tą stroną: http://zamknijkonto.pl
tam masz opisane jak zamknąć konto w każdym banku Smile

Po jakim czasie najrozsądniej zamknąć konto, by zaliczyli wnioski?

sasiad, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Kiedy spelnisz warunki, ktore sa w regulaminie i dostaniesz kase za rejestracje Big Grin
Glosy: adrian018 (+1)
Obecnie ciężko cokolwiek zdziałać w temacie polecania kont.... 300 wejść na strone, około 80 rozesłanych wiadomości, 70 z groszem wejść we wnioski, a założone konta 3...
Straszne, tym gorzej, ze mala konkurencja w tym temacie, co nie? Lol
Glosy: adrian018 (+1)
No konkurencja dość spora i ludzie jak słyszą konta bankowe to reagują strasznie..
(11-06-2017 21:18)Itachi198 napisaÅ‚(a):  PoszÅ‚o z refa, pomożesz w promocji meteriałów w razie czego?

Itachi198
Ale żartowniś z Ciebie, ja z tego kilka złotych mam i już w sumie w tym temacie nie działam, a ludzie dalej do mnie piszą, ciekawi mnie czy jest jeszcze sens się dalej w to bawić bo widzę, że comperia oferty dalej ma na konta bankowe.. Big Grin

(19-06-2017 18:25)ostry121 napisaÅ‚(a):  No konkurencja dość spora i ludzie jak sÅ‚yszÄ… konta bankowe to reagujÄ… strasznie..

ostry121 Temat jest dobrze przeorany, ale jak się postarsz i pogłówkujesz i trochę się przyłożysz to kilka stóweczek na tym z ludzi zgarniesz, dalej można z tego ogarniać kilka tysięcy przy dobrych wiatrach, trzeba tylko znaleźć sposób na znajdowanie ludzi, którzy potrzebują konta bankowego lub takich, którzy założą 1-2 konta zt woich linków, a Ty w zamian pokażesz jak na tym zarobić 500zł, sporo ludzi w to wejdzie, jeśli im to dobrze wyjaśnisz, jeśli wyjaśnisz im to źle i będzie to wyglądało 'strasznie' (zamykanie kont itp) to nikt nie wejdzie - norma Smile

Temat ogarnięty.
Tabela zaaktualizowana dzisiaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...edit#gid=0
Opisy do kont itp dodam w weekend, bo muszę usiąść i regulaminy przepatrzeć czy tam kruczków nie ma, myślę, że temat ma się lepiej niż miał się kilka miesięcy temu, więc można śmiało działać (ja z comperii zlecam co miesiąc wypłaty po ok 200zł bo z poleconych wpada i pieniadze mi cały czas przychdozą na konto bankowe od nich, więc płacą normalnie i mają sporo nowych ofert) Smile
Cytat:j) gdy Partner lub inne podmioty na jego zlecenie podejmują czynności pozornego
zainteresowania produktem (w tym podają nieprawdziwe dane bądź podają dane celem
pozornego zainteresowania produktem), a także inne czynności mające na celu wyłudzanie
wynagrodzenia od instytucji współpracujących z Comperia.pl. Działania takie będą wykrywane i
zgłaszane do prokuratury, a dotychczasowy zarobek nie zostanie wypłacony z powodu
naruszenia Regulaminu. W przypadku, gdy wynagrodzenie zostało wypłacone Partnerowi przed
ustaleniem zaistnienia działań niedozwolonych, Comperia.pl podejmie kroki, mające na celu
odzyskanie nienależnie wypłaconych kwot.
a co z tym? Jeśli dobrze rozumiem to metoda opisana w temacie narusza ten punkt regulaminu.
(26-06-2017 12:14)Onyke napisaÅ‚(a):  
Cytat:j) gdy Partner lub inne podmioty na jego zlecenie podejmują czynności pozornego
zainteresowania produktem (w tym podają nieprawdziwe dane bądź podają dane celem
pozornego zainteresowania produktem), a także inne czynności mające na celu wyłudzanie
wynagrodzenia od instytucji współpracujących z Comperia.pl. Działania takie będą wykrywane i
zgłaszane do prokuratury, a dotychczasowy zarobek nie zostanie wypłacony z powodu
naruszenia Regulaminu. W przypadku, gdy wynagrodzenie zostało wypłacone Partnerowi przed
ustaleniem zaistnienia działań niedozwolonych, Comperia.pl podejmie kroki, mające na celu
odzyskanie nienależnie wypłaconych kwot.
a co z tym? Jeśli dobrze rozumiem to metoda opisana w temacie narusza ten punkt regulaminu.

Wiesz regulamin to jedno, rzeczywiste działania to drugie. Smile
Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem, co najwyżej dostawałeś meila, że masz zaprzestać takich działań bo inaczej zostanie to pociągnięte na drogę sądową, a w najgorszym przypadku dostawało się bana na konto ( z takimi rzeczami się tylko spotkałem ).
Nie jesteś w stanie tego zrobić na dużą skalę 'udając' i Comperia ma pieniądze z tego i Ty je masz, a ludziom którym polecasz te konta bankowe, to zawsze się znajdzie ktoś kto nie zamknie tego konta, albo się przekona pod wpływem rozmowy bankowca i zostanie tam na stałę i będzie trzymał swoje pieniądze. Smile
Wszyscy na tym zarabiają i póki nie dostaniesz ostrzeżenia meilowego to ja bym się takim punktem regulaminu nie przejmował Tongue
Glosy: Onyke (+1)
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post

Poradnik
 Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostaÅ‚em sprzedawcÄ…
Atharion 31 26,559 02-07-2020 10:57
Ostatni post: cezar78
Star
Poradnik
 Ponad 2500 PLN w 5 godzin
Workis 217 94,814 28-03-2020 00:58
Ostatni post: osk4rr
  SEO Clerks - Czyli tanie Pozycjonowanie/Like/WyÅ›wietlenia i co tylko chcemy Vasaki 47 33,574 24-09-2019 10:15
Ostatni post: bossos

Poradnik
 KawaÅ‚ek mojego poradnika czyli "Google" bez tajemnic
Vasaki 27 30,100 25-06-2019 17:22
Ostatni post: trushi
Star
Poradnik
 Ponad 1000 PLN w okoÅ‚o 5 godzin
Workis 34 23,148 27-11-2018 15:41
Ostatni post: rachman

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: