Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dorabiamy do wypłaty! » Bukmacherka--clix--PPI

Autor Wiadomość
RE: Dorabiamy do wypłaty!
Sprawdź:
Cześć, może wiesz dlaczego ich dodatek w przeglądarce, pokazuje mi taski, a po wejściu na stronę nie ma nic? To samo jest w trybie prywatnym oraz na innej przeglądarce. Przed formatem komputera wszystko działało bez zarzutu.

Ripos, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
Usuń go i zainstaluj ponownie Wink

200$/miesięcznie w buxie? Odwiedź mój dziennik, napisz do mnie i zacznij zarabiać Wink http://zarabiam.com/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641
(02-03-2017 13:46)Pallado napisał(a):  Usuń go i zainstaluj ponownie Wink

Chodzi mi o to, że od czasu do czasu dodatek wysyła dźwięk (mam ustawiony jak będzie ankieta lub task). Pokazuje mi się jeden lub dwa taski po wejściu na stronę pokazuję się błąd połączenia ze stroną z taskami, po zalogowaniu się nie pokazuje żadnych tasków. Nie możliwe, żeby przed 3 miesiące nie było ani jednego taska, patrząc na to że od września do października było z 30....

Ripos, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
Hmmm szczerze mówiąc nie mam pojęcia, pozostaje ticket do supportu.

200$/miesięcznie w buxie? Odwiedź mój dziennik, napisz do mnie i zacznij zarabiać Wink http://zarabiam.com/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641
Clixsense:

zisiaj jedna ankietka o piwach, 2$ bonusu za poleconego i trochę tasków. Zarobek zadowalający- 7,23$

Polecam taski: Judge The Sentiment Of Game Forum Content. Łatwe, szybkie i całkiem dobrze płatne Wink

Zysk na czysto- 29,64zł

Hyip:

Passive loan- 11,5$
Palmills- 4,2$

Wpływy w sumie- 22,93$ = 91,72zł
Dej Pan pokój z tym taskiem, do żadnego się nie zakwalifikowałem facepalm Za to kategoryzowanie biznesów przyśpieszyłem, ale jak przyśpieszyłem tak CF padł facepalm No i gościu nie odpisujesz na PWSmile
Ja dawałem ctrl+f, wpisywałem story/character ( zależnie od taska) i patrzyłem czy pisze o tym pozytywnie czy negatywnie. Mi przeszło ze 100% Big Grin

Następny task był za 0,14$ ( robiłem jeden na minutę), w którym trzeba było określić czy dany tekst obraża odbiorcę. Wczoraj i dzisiaj pojawił się na jakieś 30 minut późnym wieczorem. Może jutro też będzie Wink
No, ale ctr+f to się wyszukuje frazy na stronie więc do końca nie rozumiem jak Ci to pomogło, ale ja wiem, że Ty znasz jakąś tajemną magię i na każdy task znajdujesz jakiś patent Smile
Wyszukuję frazę z tego tekstu i czytam kilka wyrazów zamiast całego. No i znajduję w jakim tonie jest wypowiedź na temat konkretnej rzeczy Wink

Edit: wpadło jeszcze kilkadziesiąt tasków i podwoiłem dniówkę. Kończę z wynikiem- 14,54$

Zysk na czysto- 58,16zł

Wpływy dzisiaj w sumie (z hyipami)-30,24$ = 120,96zł
Podsumowanie z dwóch dni.

Clixsense:

Wpadły dwie ankietki, kilkadziesiąt tasów i bonus za poleconego. Dzisiaj totalne zero fajnych tasków więc zarobek nie będzie oszałamiający. Przez dwa ubiegłe dni- 15,45$

Zysk na czysto z dwóch dni- 61,80zł

Hyip:

Passive loans- 23$
Palmills- 4,2$

Wpływy z dwóch dni- 42,65$ = 170,60zł
Odpowiedz