Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć, może wiesz dlaczego ich dodatek w przeglądarce, pokazuje mi taski, a po wejściu na stronę nie ma nic? To samo jest w trybie prywatnym oraz na innej przeglądarce. Przed formatem komputera wszystko działało bez zarzutu.
(02-03-2017 13:46)Pallado napisał(a): Usuń go i zainstaluj ponownie
Chodzi mi o to, że od czasu do czasu dodatek wysyła dźwięk (mam ustawiony jak będzie ankieta lub task). Pokazuje mi się jeden lub dwa taski po wejściu na stronę pokazuję się błąd połączenia ze stroną z taskami, po zalogowaniu się nie pokazuje żadnych tasków. Nie możliwe, żeby przed 3 miesiące nie było ani jednego taska, patrząc na to że od września do października było z 30....
Dej Pan pokój z tym taskiem, do żadnego się nie zakwalifikowałem Za to kategoryzowanie biznesów przyśpieszyłem, ale jak przyśpieszyłem tak CF padł No i gościu nie odpisujesz na PW
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2017 00:34 przez Fox90.)
Ja dawałem ctrl+f, wpisywałem story/character ( zależnie od taska) i patrzyłem czy pisze o tym pozytywnie czy negatywnie. Mi przeszło ze 100%
Następny task był za 0,14$ ( robiłem jeden na minutę), w którym trzeba było określić czy dany tekst obraża odbiorcę. Wczoraj i dzisiaj pojawił się na jakieś 30 minut późnym wieczorem. Może jutro też będzie
No, ale ctr+f to się wyszukuje frazy na stronie więc do końca nie rozumiem jak Ci to pomogło, ale ja wiem, że Ty znasz jakąś tajemną magię i na każdy task znajdujesz jakiś patent
Wpadły dwie ankietki, kilkadziesiąt tasów i bonus za poleconego. Dzisiaj totalne zero fajnych tasków więc zarobek nie będzie oszałamiający. Przez dwa ubiegłe dni- 15,45$