Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
[SCAM]PaidVeal - nowy hit zarobkowy » HIT zarobkowy - 157% ROI, RevShare, Adpack 1$ - dowód wypłaty

Autor Wiadomość
RE: PaidVeal - nowy hit zarobkowy
Sprawdź:
(27-02-2017 14:44)pepe99 napisał(a):  mieliście bap i reklamy dzisiaj? Pkt mi ściągnęło a nie miałem reklam do wyklikania? I jak z tymi wypłatami? Bo zostało mi pare dni do tych 5 usd, nie wiem czy klikać czy już olać Big Grin

u mnie wszystko dzisiaj wyklikane
(27-02-2017 17:26)kubagrzybowski napisał(a):  
(27-02-2017 14:44)pepe99 napisał(a):  mieliście bap i reklamy dzisiaj? Pkt mi ściągnęło a nie miałem reklam do wyklikania? I jak z tymi wypłatami? Bo zostało mi pare dni do tych 5 usd, nie wiem czy klikać czy już olać Big Grin

u mnie wszystko dzisiaj wyklikane
Kuba jak oceniasz szansę na przetrwanie programu?

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
szczerze dziwi mnie, że ktoś nie ma wypłat a ja dostałem bez problemu w tym czasie (kolega nie chce lub nie może wrzucić potwierdzenia zlecenia wypłaty a jego nicku nie widzę w moich refach więc nawet niewiem czy w ogóle w nim działa), co do ostatniego naliczania - u mnie było bez problemu (zaledwie raz przez ten cały okres ich nie było) a jak u ciebie?
Nie twierdzę że koledzy kłamią a jedynie trudno mi uwierzyć że takie sytuacje mają miejsce bo u mnie jest zupełnie inaczej niż w ich relacjach.

Jak oceniam program i jego szanse? jak już wspomniałem liczę na ok 100k userów, których systematycznie przybywa a większość wpłaca wiec nie mam zamiaru go opuszczać.
(27-02-2017 20:18)kubagrzybowski napisał(a):  szczerze dziwi mnie, że ktoś nie ma wypłat a ja dostałem bez problemu w tym czasie (kolega nie chce lub nie może wrzucić potwierdzenia zlecenia wypłaty a jego nicku nie widzę w moich refach więc nawet niewiem czy w ogóle w nim działa), co do ostatniego naliczania - u mnie było bez problemu (zaledwie raz przez ten cały okres ich nie było) a jak u ciebie?
Nie twierdzę że koledzy kłamią a jedynie trudno mi uwierzyć że takie sytuacje mają miejsce bo u mnie jest zupełnie inaczej niż w ich relacjach.

Jak oceniam program i jego szanse? jak już wspomniałem liczę na ok 100k userów, których systematycznie przybywa a większość wpłaca wiec nie mam zamiaru go opuszczać.
Podzielam Twoje zdanie na ten temat, u mnie to też był pierwszy problem z naliczenia mi pieniędzy.

No ja po raz kolejny czekam na wypłatę, nawet nie wiem czy opłaca mi się pisać do supportu skoro ciągle są offline Lol
[Obrazek: Screenshot_2017_02_28_10_02_11_519_com_android_c.png]
zobaczymy też dzisiaj zleciłem
Nie oszukujcie się - na 99% to już SCAM.
(28-02-2017 14:57)mattxx napisał(a):  Nie oszukujcie się - na 99% to już SCAM.
Zawsze jest ten 1% Smile

Oczywiście, niewielka szansa jest na to, że program się podniesie i wypłaty ruszą.

Pytanie czy naprawdę w to wierzycie?
(28-02-2017 22:01)mattxx napisał(a):  Oczywiście, niewielka szansa jest na to, że program się podniesie i wypłaty ruszą.

Pytanie czy naprawdę w to wierzycie?
Trzeba w coś wierzyć Smile

Pieniądze które były pending zostały zwrócone do Balance

Wątek zamknięty