Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Pray4Bucks » Zarabiaj 70centow dziennie :)

Autor Wiadomość
RE: Pray4Bucks
Sprawdź:
Konto na FB zniknelo ? chyba mamy odpowiedz na nasze wyczekiwane wyplaty z tego serwisu Big Grin i nie powiem zeby mnie to zdziwilo Wink
(20-03-2016 12:49)Dzarooo napisał(a):  Konto na FB zniknelo ? chyba mamy odpowiedz na nasze wyczekiwane wyplaty z tego serwisu Big Grin i nie powiem zeby mnie to zdziwilo Wink

No szczerze tak, bo to była by bajka jak by wypłacał, dobrze tylko, że się nie napaliłem na ten program xdd

Zarabiam Heart
Wczoraj wieczorem założyłem konto i przed chwilą wybiło mi 5$. Zleciłem wypłatę zobaczymy czy przyjdzie.
Moim zdaniem od początku było fake, bo za duże kliki, znajomy na fb do dzisiaj mi powiada że wypłacił 15$ pisze mu pokaż screnna a on do mnie nie umie.
(20-03-2016 14:21)espolecznosc napisał(a):  Moim zdaniem od początku było fake, bo za duże kliki, znajomy na fb do dzisiaj mi powiada że wypłacił 15$ pisze mu pokaż screnna a on do mnie nie umie.

Wróć sb bodajże 4 karty i tam jest dowód wypłaty z piątku Smile

Zarabiam Heart
Mnie akurat te dowowy nie zbyt przekonuja, aczkolwiek owszem, moze komus sie pofarcilo i wyplacil... jednak tak jak jedna jaskolka wiosny nie czyni tak jeden dowod wyplaty nie czyni zadnego serwisu wyplacalnym Smile
śmierdzi scamem na kilometr, mimo to uzbierałem 5$ i zleciłem wypłatę Smile
(20-03-2016 14:21)espolecznosc napisał(a):  Moim zdaniem od początku było fake, bo za duże kliki, znajomy na fb do dzisiaj mi powiada że wypłacił 15$ pisze mu pokaż screnna a on do mnie nie umie.

Załączone pliki Obrazki

jednemu płaci a drugiemu nie - proszę o wyjaśnienie dlaczego. ja czekam i klikam dalej !

[Obrazek: www.jpg]
Mi wiszą 3 wypłaty w pendind, ale wątpię żeby coś wpadło, jak wpadnie to fajnie, ale bardzo wątpię.
Wątek zamknięty