Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
? ✉ ✘ SPRZEDAM konta FB 1,30 / sztuka ✘ ✉ ? » przy dużych zamówieniach rabaty !!!

Autor Wiadomość
RE: ? ✉ ✘ SPRZEDAM konta na FB ✘ ✉ ?
Sprawdź:
UWAGA UWAGA !!!
Tylko teraz promocja dla stałych klientów !!!
Tylko do końca czerwca !!!
Kupując 20 kont FB płacisz 18zł !!!
90gr / konto przy zakupie 20 sztuk !!!
Glosy: SKOR514 (+1)
Kupiłem jedno konto na próbę, zalogowałem się i wyskoczyła od razu weryfikacja tożsamości dokumentami Sad z konta nie udało mi się skorzystać Sad

[Obrazek: 27.png]
(12-06-2016 09:04)Matixio napisał(a):  Kupiłem jedno konto na próbę, zalogowałem się i wyskoczyła od razu weryfikacja tożsamości dokumentami Sad z konta nie udało mi się skorzystać Sad

1. Użytkownik nie skorzystał z porady którą zaoferowałem by konto dłużej działało
2. Użytkownik został poinformowany, że otrzyma drugie konto gratis gdy tylko będę w domu
(12-06-2016 12:37)izaw94 napisał(a):  
(12-06-2016 09:04)Matixio napisał(a):  Kupiłem jedno konto na próbę, zalogowałem się i wyskoczyła od razu weryfikacja tożsamości dokumentami Sad z konta nie udało mi się skorzystać Sad

1. Użytkownik nie skorzystał z porady którą zaoferowałem by konto dłużej działało
2. Użytkownik został poinformowany, że otrzyma drugie konto gratis gdy tylko będę w domu

Otrzymałem rekompensate w postaci drugiego konto, które działa bez zarzutu Smile polecam Smile

Glosy: izaw94 (+1)
Zmiana IP, usuwanie ciastek - z 10 kont bez weryfikacji telefonicznej, które zakupiłem, 6 od razu wymagało dodania numeru. Konta zweryfikowane telefonicznie po dodaniu grup również wymagały weryfikacji telefonicznej, a sprzedający niestety nie zapewnia re-PVA. Część kont nie była także gotowa do użytku - na niektórych trzeba było najpierw zresetować hasło mailem, dopiero wtedy można było się zalogować.
Jak ktoś kupuje 1, 2 konta dziennie czy tam tygodniowo, to można się pomęczyć, bo cena jest spoko Wink Ze sprzedającym też można się dogadać, wymienić konta i w ogóle, ale z ogarnięciem kont i tak jest dużo roboty, a kupowanie kont zamiast ręcznego robienia niczego mi nie ułatwiło. Czas i hajs w plecy.

[Obrazek: z7Qx0Ir.png]

Oszust ze SkytowerFX
(12-06-2016 17:35)smagalaz napisał(a):  Zmiana IP, usuwanie ciastek - z 10 kont bez weryfikacji telefonicznej, które zakupiłem, 6 od razu wymagało dodania numeru. Konta zweryfikowane telefonicznie po dodaniu grup również wymagały weryfikacji telefonicznej, a sprzedający niestety nie zapewnia re-PVA. Część kont nie była także gotowa do użytku - na niektórych trzeba było najpierw zresetować hasło mailem, dopiero wtedy można było się zalogować.
Jak ktoś kupuje 1, 2 konta dziennie czy tam tygodniowo, to można się pomęczyć, bo cena jest spoko Wink Ze sprzedającym też można się dogadać, wymienić konta i w ogóle, ale z ogarnięciem kont i tak jest dużo roboty, a kupowanie kont zamiast ręcznego robienia niczego mi nie ułatwiło. Czas i hajs w plecy.

Rzeczywiście nie zapewniam re-PVA, natomiast każda osoba, która kupuje ode mnie konta, dostaje również porady, jak korzystać z konta, by trzymało dłużej. Konta zalecam kupować bez numeru telefonu a potem w razie potrzeby je dodać i taką usługę również wykonuję do konta - bezpłatnie. Pozdrawiam Smile
Kupiłem po raz kolejny konta Smile i polecam każdemu. Transakacja przebiegła szybko i miło Smile

POLECAM KAŻDEMU!! Zadowolenie z transakcji 100% Smile super cena, dobra jakość kont. Miły kontakt z użytkownikiem jak najbardziej godny polecenia! Big Grin
W Związku z moim wyjazdem na Euro będę prawdopodobnie niedostępny WTOREK, ŚRODA, CZWARTEK. Jeśli już teraz wiesz, że możesz potrzebować kont, złóż zamówienie zanim wyjadę! Smile
Czy posiadasz również stażowe konta na fb? Zakupiłbym 500 sztuk po ~4zł - zależnie od stażu.