Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-11-2015 23:38)Scoobyx napisał(a): Ze zgłaszaniem osób, które nie spłacają pożyczek bądźcie ostrożni. Takie strony są idealne dla oszustów internetowych, uwierzcie mi, że windykator czy nawet policja ich nie złapie, a koszty musicie ponieść sami. Dlatego też jak surfero wspomina pożyczajcie tylko tym najbardziej zaufanym i niewielkie kwoty.
Stay Tuned & Earn a Lot of Money
Nie widzę tutaj możliwości oszustwa na finansowo, ponieważ to konto bankowe jest weryfikowane.
Tak słyszałem o tym, nie sądzę jednak aby komuś chciało się bawić w takie kwoty, bo jeżeli ktoś już chce ryzykować to można z firmą nieźle pokombinować i grube tysiące wyciągnąć, a nie takie groszaki.
Zdziwił byś się. Chętnie opisał bym tutaj coś więcej, ale nie chcę dawać komuś postronnemu rad do przechodzenia na ciemniejszą stronę mocy. Teraz nawet właściciele porshe kradną paliwo na stacjach...
Kradzież drobniaków? Wiesz ile ludzi to robi? Kojarzysz grę CS:GO? Spróbuj kupić jakiś skin za 20 zł PSC - ludzie kradną po 20 zł a potem zdziwieni że konta zablokowane, po prostu nie myślą, a Ci co mają więcej chcą mieć jeszcze więcej więc kradną, pożyczki udzielaj tylko tym co mają dużo + i nie będzie problemu