Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
Sprawdź:
Kupiłem
pomysł prosty ale dobry. Kupiłem z ciekawości - chciałem dowiedzieć się dlaczego tak ciężko to sprzedać przez internet - teraz już wiem.
Napewno kiedys zrobie ten produkt dla samego siebie i rodziny, czy go będę sprzedawał??? Jak znajdę więcej czasu i dogadam się z kilkoma osobami to może tak.
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
ktos się tym zajmuję i sprzedaję ? Wydaje mi się, ze nikt nie zarabia. Jakbym się mylił jednak to prosze o kontakt na priv, bo mam kilka pytań głowny mój problem polega na tym, ze ten produkt mi nie wychodzi tak jak powinien.
Tym sposobem na pewno da się zarobić, ale trzeba ruszyć 4 litery i po zrobieniu ruszyć w miasto, albo dogadać się z osobami w odpowiednich miejscach. Jak ktoś podszedł do tego na poważnie i ma zacięcie to spokojnie może zarobić nawet 200-300 zł dziennie.