Dobra, na razie koniec wakacji, czas wziąć się za zarobek. Skusił mnie do tego dzisiejszy dzień, a głównie poranek. Ostatni mój tydzień to tak jak i u większości z was, czyli smażing, plażing i dzisiaj miało być podobnie, ale pomyślałem, że z rana skoczę jeszcze do fryzjera. Nie było fryzjera, który zawsze mnie ścinał, a była jakaś nowa, ale myślę sobie trudno, bo muszę się spieszyć. Mówię, że boki i tył na 0, a górę skrócić nożyczkami, a ta mi zaczęła górę maszynką ścinać i tylko czasami coś tam nożyczkami poprawiać. Wyszło, że wyglądam jak kartofel

i wstyd się gdzieś pokazać

Muszę czekać, dopóki mi choć trochę włosy nie odrosną i przez ten czas właśnie mam zamiar zarabiać.
Zacząłem się interesować opcjami binarnymi, przeczytałem wszystkie poradniki na binary24.pl i pobrałem strategię RSI Premium. Założyłem konto demo na optiontrade, ale na razie jestem jak dziecko we mgle.
Ogarniam jeszcze inne strategie. Jak już to zacznę mniej więcej rozumieć to coś zainwestuję. Oczywiście nie na samych OB człowiek żyje. Zaraz ogarnę jakąś nisze do leadmore i lecimy
Btw. zdałem

i nawet na pielgrzymkę poszedłem w tamten weekend