Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-05-2015 20:19)forok napisał(a): Wydaje mi się,że dużo osób nie rozumie Kukiza o co mu chodzi z tą zmianą ordynacji i widzę,że @up chyba też nie rozumie
To właśnie zwolennicy Kukiza mają mniemanie , że JOWy uzdrowią system. Będzie rzecz jasna odwrotnie. Przykład Wielkiej Brytanii jest znakomity bo nie mówiąc już o tym jak wygląda podział mandatów to warto też zauważyć że większość Brytyjczyków ma dość JOWów.
Tu nawet nie chodzi o JOW bo Korwin-Mikke się z tego wycofał, ale o zniesienie podatków dochodowych, sprzeciw wobec wprowadzenie waluty euro oraz inne, większość społeczeństwa ma dosyć PO i PiS więc z pewnością przyda się ktoś nowy kto ma "jaja" i namiesza trochę w planach PO i PiS-owi
Jeszcze jedno, gdyby wybór Komorowskiego miałby nic nie zmienić w Polsce to miałby mój głos. Póki co mi się dobrze żyje w tym kraju ale wkrótce może się to zmienić.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2015 08:44 przez domin_dz.)