Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wskaż projekt z SSL EV który się zawinął od tak Zwykłe szyfrowanie to pikuś. Do EV trzeba weryfikacji większych już. Oczywiście to żaden wyznacznik. LL jeszcze zaskoczy
(21-05-2015 10:00)rafi213 napisał(a): @kor.lala i co zainwestowałeś? akurat na SWAP sie załapałeś pewnie, pisałem że na obecną chwilę nie warto wchodzić do PF za duze ryzyko. Początkowe duze naliczenia dały się we znaki programowi co było do przewidzenia ale nie spodziewałem się że aż tak szybko .
No trochę zainwestowałem ale nie tak dużo. Aktualnie w 5 grupie jestem i własnie dopiero dzisiaj spojrzałem, że swap ma być :/
W LL też zainwestowałem niedawno ok 40 $ więc mam nadzieje, że w najbliższym czasie swap-u nie będzie xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2015 08:42 przez kor.lala.)
SWAP był, niefajnie. Zamienili BAP na akcje, ale nie na te akcje. Punkty zostały zamienione po przeliczniku 600BAP/1 akcję, która jest teraz warta 0.01$ . Macie jakieś pomysły jak z tego wybrnąć?
Też się głowię nad rozwiązaniem. Na razie sprzedałem moje 66 akcji po tej "zawrotnej" cenie i kupię kampanię żeby być chociaż w 1 grupie, a później się zobaczy. Zostało mi jeszcze $11 do wypłacenia aby być na 0
(25-05-2015 09:17)Izythor napisał(a): SWAP był, niefajnie. Zamienili BAP na akcje, ale nie na te akcje. Punkty zostały zamienione po przeliczniku 600BAP/1 akcję, która jest teraz warta 0.01$ . Macie jakieś pomysły jak z tego wybrnąć?
Co to znaczy, nie na te akcje?
Nie wybrniesz z tego w żaden sposób.
(25-05-2015 09:17)Izythor napisał(a): SWAP był, niefajnie. Zamienili BAP na akcje, ale nie na te akcje. Punkty zostały zamienione po przeliczniku 600BAP/1 akcję, która jest teraz warta 0.01$ . Macie jakieś pomysły jak z tego wybrnąć?
Co to znaczy, nie na te akcje?
Nie wybrniesz z tego w żaden sposób.
Bo są akcje za kasę i za BAP, które teraz zablokowali. Oni wymienili pkt BAP na akcje za kasę w taki sposób, że z 600BAP zrobili 0.01$.