Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-11-2014 20:53)Zimusek napisał(a): Dlugo to jeszcze potrwa!! ? ZAWSZE ! Dosłownie zawsze jak jest jakieś wydarzenie nagle jeb! Szczerze! jestescie dzieki nam milionerami a ciezko zainwestowac kilka tyś zł na zasraną serwerownie !? Eforso wy też tracicie i chyba już nie tylko pieniądze! -.-
Potwierdzam, zawsze przy większym wydarzeniu, eforsa pada. Na prawde, lubie was i wasza strone, zarobiłem sporo dzieki wam, ale w takich sytuacjach jak ta, po prostu odechciewa się więcej korzystania z waszej strony. Mam nadzieję, że wreszcie to jakoś naprawicie i chociaż dzisiaj jeszcze coś wpadnie, bo kolejny raz trzeba polegac na innych serwisach.
(08-11-2014 21:11)szykiryki napisał(a): Ej, ale Wy naprawdę spodziewaliście się, że będzie wszystko ok?
Cytując klasyka: czas było przywyknąć
Albo od razu przenieść się do konkurencji
Eforso ile Ty pieniędzy tracisz....
Nie szkoda?
Miały być serwery z najwyższej półki...dzięki takim eventom ja nie mogę zarabiać również na swojej niszy nie związanej zupełnie z dzisiejszą walką ppv...
Do konkurencji nie pójdę bo się do Was przywiązalem ale na litość...
Przytnijcie mi co 10 leada i kupcie nowe maszyny