Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(02-04-2014 13:17)xDesinx napisał(a):  Witam, zleciłem wypłate 20 marca na 101zł i do tej pory jej nie mam, o co chodzi? Dane itp. mam wszystko OK bo wielokrotnie to sprawdzałem, co do tej wypłaty to kiedy ona dojdzie? Zleciłem 20 marca a jest już 02 kwiecień..

Z tego dnia mamy 2 oczekujące wypłaty. Obie nie wyszły z powodu niewypełnienia danych do rachunku. Jeden z użytkowników dane wypełnił, jednak wypłata została przeniesiona na nowy termin rozliczeniowy. Drugi user nadal ma dane niewypełnione.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Bardzo szybko kontakt email z ★Instanter.pl★ napisalem email o podwyższenie stawki i mam wyzszą Smile
Glosy: sucha (+1)
Pojawily sie rachunki, tak jak obiecywali, jakby ktos nie wiedzial Smile
mozecie mi odpowiedziec na pytanie nt. multikont czy sa dozwolone, jesli nie sa ze soba polaczone?
Nie sa i kazde wykryte multikonto będzie banowane wraz z tym kontem pierwszym Smile
mozecie pobrać te rachunki ?
Nie rozumiem osób które narzekają na kontakt z ★Instanter.pl★

napisałem mail z prośbą o podniesienie stawki poszedłem zajarać i stawka zwiększona Smile

2z2c napisał(a):mozecie mi odpowiedziec na pytanie nt. multikont czy sa dozwolone, jesli nie sa ze soba polaczone?

Jeżeli nie będziesz miał ich połączonych linkami reff to nie powinieneś mieć problemów z tym,

zaś jak będziesz miał połączone to owszem
dzieki za odpowiedzi, ale chce oficjalne stanowisko instantera poznac
(02-04-2014 14:10)2z2c napisał(a):  dzieki za odpowiedzi, ale chce oficjalne stanowisko instantera poznac

Tak jak napisał Kede, jeżeli nie będą ze sobą połączone taka sytuacja nie będzie miała konsekwencji. Mimo to jesteśmy za tym aby konto nieużywane dezaktywować.

Tylko konta połączone ze sobą reflinkami na to samo nazwisko zostają dezaktywowane natychmiastowo.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
(02-04-2014 14:05)Hrustus napisał(a):  mozecie pobrać te rachunki ?

Pobrac tak, otworzyc nie.

Instanter, wyjdzie dzis reszta wyplat z wczoraj?
Glosy: suchy0001 (+1)
Odpowiedz