Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
no to chyba farta miales z tym naliczeniem. te 5k bap zostaw sobie to ci bedzie naliczało reklamy za więcej centów
Glosy: tollak (+1)
@Pitman A nie zostało ci to z niedzieli, kiedy główne naliczenie było losowe?

@tollak możesz wymienić na akcje (chociaż z taką ilością się nie opłaca i osobiście bym się powstrzymał) lub po prostu czekać aż zostaną wymienione na płatne reklamy
(21-10-2014 16:05)Pitman napisał(a):  Ja osobiściw próbowałem wrzucić swój link referencyjny do shorte.st. Niby po kliknieciu Verify wyskakuje mi w osobnej karcie ta reklama, ale obok linku mam czerwony krzyzyk i informacje o bledzie, wiec chyba nie mozna reklamowac shorte.

Refa możesz promować skróconych linków już nie, jeśli ref nie chce zaskoczyć proponuję zmienić przeglądarkę (przynajmniej na czas dodania tej kampanii).

@Pitman
Musiałeś coś pokręcić z datami, taką reklamę mogłeś dostać jedynie w niedzielę

@tollak
BAP to pieniądze za 5790 BAP otrzymasz reklamy o łącznej wartości 2,895$, musisz tylko być cierpliwym Wink

@Rozaki
W PV przynajmniej na razie nie ma czegoś takiego jak link aktywacyjny więc nie wiem w co Ty kliknąłeś. Są za to reklamy aktywacyjne (te po 25 BAP) i to one aktywują konto

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Jeszcze jedno pytanko. Czy ograniczona jest liczba kont w serwisie? Czy można mieć tylko jedno? Nie wyłapuje się za to bana?
Ps. I czy jeżeli chce dodać reklame to jaką stronke najlepiej dać?
@tollak
Możesz mieć tylko jedno konto, również jedno konto może być w gospodarstwie domowym. Natomiast obsługiwanie 2 kont z tego samego ip jest teoretycznie dopuszczalne jednak rodzi podejrzenia. Najważniejsze jest to żeby każde konto miało indywidualny adres email i procesory płatnicze.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Co to są te procesory płatnicze?
(22-10-2014 12:02)tollak napisał(a):  Co to są te procesory płatnicze?
Te przez które wpłacasz i wypłacasz pieniądze np:paypal,egopay,solid trust pay,payza,perfect money itp
A można dodawać strony stworzone w bloggerze lub wixie ( http://pl.wix.com) ? Z tego co wiem na operze nie działało, a czy na innych się to zmieni? i czy jest to dozwolone?
co sie stało że oni od razu naliczają wszystkie reklamy z pkt bap ? i bap znikają do zera
@Rozaki
W PV przynajmniej na razie nie ma czegoś takiego jak link aktywacyjny więc nie wiem w co Ty kliknąłeś. Są za to reklamy aktywacyjne (te po 25 BAP) i to one aktywują konto
[/quote]

W te reklamy też klikałam, ale nadal mam problem z aktywacją konta :/ Po kliknięciu do przekierowania strony wyskakuje error i żebym spróbowałam kliknąć w inną. A z innymi to samo...
Odpowiedz