Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Trochę inne pytanie. Projekt X to Twoja perełka jak widać z racji tego proste pytanie - dużo zainwestowałeś w domenę, żeby było łatwiej? Konkurencję masz konkretną, więc raczej domenę chyba też?
Tak pi razy drzwi w jakim przedziale posiada ona staty? Lub też jakie posiadała w momencie zakupu?
Powodzenia! Oraz co najważniejsze - udanego odpoczynku, bo on raczej już wkrótce! 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2019 18:30 przez adamcio99922.)
Trochę inne pytanie. Projekt X to Twoja perełka jak widać z racji tego proste pytanie - dużo zainwestowałeś w domenę, żeby było łatwiej? Konkurencję masz konkretną, więc raczej domenę chyba też?
Tak pi razy drzwi w jakim przedziale posiada ona staty? Lub też jakie posiadała w momencie zakupu?
Powodzenia! Oraz co najważniejsze - udanego odpoczynku, bo on raczej już wkrótce! 2
adamcio99922 to jest dobre pytanie
Sprawdziłem teraz - kupiłem świeżutką domenę
Kupiłem ją za jakieś grosze, zależało mi na nazwie. Branża specyficzna a więc bardziej martwiłem się nazwą niż stażem domeny. Z perspektywy czasu mogłem się rozejrzeć za jakąś ze spoko profilem linków. Pierwsze linki jednak są moje z września. 9 miesięcy a strona już zbiera 3-cyfrowy ruch dziennie z Google w mocno konkurencyjnej branży - idzie to do przodu przynajmniej
O jakie staty konkretnie pytasz?
Pozdro, Tobie również !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2019 10:02 przez mahuzz.)
@[adamcio99922] to jest dobre pytanie
Sprawdziłem teraz - kupiłem świeżutką domenę
Kupiłem ją za jakieś grosze, zależało mi na nazwie. Branża specyficzna a więc bardziej martwiłem się nazwą niż stażem domeny. Z perspektywy czasu mogłem się rozejrzeć za jakąś ze spoko profilem linków. Pierwsze linki jednak są moje z września. 9 miesięcy a strona już zbiera 3-cyfrowy ruch dziennie z Google w mocno konkurencyjnej branży - idzie to do przodu przynajmniej
O jakie staty konkretnie pytasz?
Pozdro, Tobie również !
Mimo wszystko zakładałem, że jednak kombinowałeś ze stażową domeną, ale jeśli budowa marki na lata i nazwa jest bardzo istotna to się nie dziwię, że na taki wybór padło
Co do statów - myślałem, że miałes stażową domenę i ciekaw byłem jakie Page i Domain Authority 2
Zacznijmy od najważniejszego: strona X zaliczyła wczoraj rekordowy ruch
Coraz więcej zbiera się wejść direct, a to dobry znak
Lecimy dalej!
Strona X założona we wrześniu 2018.
Wrzesień - 0zł
Październik - 0zł
Listopad - 0zł
Grudzień - 0zł
Styczeń - 0zł
Luty - 0zł
Marzec - 0zł Kwiecień - ~720zł Maj - ~792zł Czerwiec - ~1011zł
Jedno zamówienie było pod koniec maja - wliczyłem do czerwca bo jakoś wtedy zaakceptowałem płatność chyba
To popierdzielona, szalona inwestycja - patrzcie ile miesięcy inwestowałem pieniądze i czas, żeby w końcu zarobić te 4 cyfry... A TO SIĘ DOPIERO ZACZYNA - OBIECUJE!
Cel tutaj jest wysoko - przynajmniej 2000zł-3000zł/dzień, a potencjał myślę że jest na duuużo więcej - ale okaże się w praktyce
Ostatnio chodzę spać dosyć wcześnie jak na mnie, wstaje jak zwykle a budzę się przeokropnie zmęczony. Co prawda jestem na lekkim deficycie kalorycznym, odstawiłem trochę węgle, ale nie drastycznie, suplementuje witaminy&minerały, przed snem ZMA i Ashwa ostatnio, ale jakoś mega lepiej nie jest. Generalnie śpie dobrze, nie budzę się - ale czuje się zmęczony jakbym biegał całą noc - pewnie zmęczenie. Z resztą czuje się straaasznie zmęczony, ale ostatnie kilka dni i... ODPOCZYWAM A za niedługo kończymy...
Miłego dnia mordeczki!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2019 09:41 przez mahuzz.)
W jednym, mniejszym kraju long taile wyglądają tak:
Nie sugeruję się trudnością fraz które pokazuje ahrefs, ale chyba nie należą do łatwych
A tak prócz tego problemów zdrowotnych ciąg dalszy i jak już ostatnie dni coś robię to dlatego że muszę, ale napiszę o tym jak będę miał trochę więcej czasu.
Miłego weekendu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2019 16:46 przez mahuzz.)
Dosłownie, dobry, a przynajmniej lepszy...
Ostatnie dni to MASAKRA. Jest to dziennik pracy, nie będę się tu użalał, ale mogę streścić: wysypka na szyi, wymioty, zasłabnięcie, krew z nosa, ostry ból gardła, zapalenie spojówki i inne takie
Generalnie jak nie jedno to drugie i mam już tego serdecznie dosyć. Zawsze miałem to do siebie że nie lubiłem siedzieć cały dzień w domu i leczyć do końca, a wolałem zrobić co mam zrobić i gdzieś wyjść, zrobić trening, cokolwiek Tak też było w tym przypadku.
Dziś obudziłem się o 8 (WRESZCIE) i czuje się całkiem dobrze
Piszę wreszcie bo przez to wszystko całkowicie zaburzył mi się plan dnia, wczoraj nawet o 11 wstałem co mi się chyba nigdy nie zdarzyło
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w czwartek kończymy! 3 dni!
Ciągle to idzie do przodu, ale już kończę Was nudzić
Wczoraj ta strona - czyli umownie tutaj - strona X, zaliczyła znowu rekord:
A nuta którą tutaj niżej widzicie to automatyczne ciarki - wrzesień 2016 Z perspektywy czasu się uśmiecham, ale wtedy byłem ostro zestresowany - udało mi się bodajże w sierpniu zrobić 2 ekstremalnie dobre dniówki jak na tamte czasy - koło 300zł z tego co pamiętam, a potem... nie pamiętam, ale chyba nie opłaciłem hostingu czy domeny i coś z tego wynikło - nie powiem Wam bo nie pamiętam ale coś takiego śmiesznego że aż mi głupio o tym pisać xD
No i we wrześniu starałem się wszystko odbudować. Do takiej skali się nie udało, ale później... jak najbardziej 2 dni!
Prawdopodobnie post kończący będzie w piątek do południa. Konkretniej oczywiście na dniach.
Dodam, że wszystkie kwoty sobie obliczyłem i jestem w szoku jak to poszło do przodu xD Inwestując sporo w nowe projekty aż tak się tego nie czuje
Mała zapowiedź: Właśnie w piątek dowiecie się: - ile zarobiłem w rozdziale 4
- ile zarobiłem od początku dziennika
Wiem że dziennik bez kwot się czytało nudno - więc trochę Wam pokażę
Do usłyszenia! ! 3 dni !