Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-11-2014 19:39)JustinTime napisał(a): Jednak eforsa ma swoje wady, na firesub generowałem w ciągu 2-3 godzin okolo 100tysięcy wyświetleń i serwery trzymały stabilnie...
Tak może pół miliona.
Był tutaj Hybrid1990, i usunął sygnaturę niezgodną z regulaminem forum.
(08-11-2014 19:42)Mati435 napisał(a): Pozdrawiam wszystkich
(08-11-2014 19:39)JustinTime napisał(a): Jednak eforsa ma swoje wady, na firesub generowałem w ciągu 2-3 godzin okolo 100tysięcy wyświetleń i serwery trzymały stabilnie...
Tak może pół miliona.
Niedowiarku, mam zdjęcie tylko z tego dnia z zarobku
Stawka 3,5 zł za leada 2
Już lepiej na freebizie, tutaj to masakra, 1600 ponad wejść i 3 leady...
Trudno człowiek się uczy całe życie ja wychodzę w miasto trudno nic z zarobków.
Za to wam życzę szczęścia może się uda coś zarobić mi szczerze szkoda czasu na bawienie się z tym shitem.
Tak że ten...
P.S. Dzięki e-forso za to że dbacie o to żeby serwery nie upadły 2
Był tutaj Hybrid1990, i usunął sygnaturę niezgodną z regulaminem forum.
(08-11-2014 19:53)Mati435 napisał(a): Trudno człowiek się uczy całe życie ja wychodzę w miasto trudno nic z zarobków.
Za to wam życzę szczęścia może się uda coś zarobić mi szczerze szkoda czasu na bawienie się z tym shitem.
Tak że ten...
P.S. Dzięki e-forso za to że dbacie o to żeby serwery nie upadły 2
U mnie i tak gówno wchodziło, nawet jak serwery normalnie działały , więc też wychodzę, nie ma co, również życzę Wam dużo leadów itd. , Wasze zdrowie!