Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Debil, bo co? Bo wpadl na jakis pomysl i go zrealizowal? Bo zgarnal pewnie nie male pieniadze, a ty mu zazdroscisz? Oswiec mnie, czemu to by autor tego posta mial byc debilem.
(10-12-2014 20:40)broofie napisał(a): Debil, bo co? Bo wpadl na jakis pomysl i go zrealizowal? Bo zgarnal pewnie nie male pieniadze, a ty mu zazdroscisz? Oswiec mnie, czemu to by autor tego posta mial byc debilem.
Taka wiadomość krążyła chyba rok temu po internecie i również uważam że powinni takiego lamusa za ryj powiesić na latarni. I nie, nie jestem zazdrosny bo nie ma czego. Oby kiedyś ktoś wybił się na śmierci jakiejś bliskiej osoby takiego pajaca to zobaczymy jak wtedy ktoś będzie gęgał. Debil i pajac - nie boję się napisać tego publicznie i mogę powiedzieć to samo komuś wprost w oczy. Jeżeli czyta to autor tej zjebanej viralki to niech wali na PW.
Druga sprawa to ciekawe jaki idiota nabiera się na "Ferdynand Kiepski z serialu..." a Nie po prostu Andrzej Grabowski? Strach do oczu zagląda przed konsekwencjami prawnymi?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014 20:46 przez Revend.)
Ja p******e... po prostu rece opadaja. Jak osoba promujaca suby tak jak kazdy tutaj moze je niszczyc? Wy na prawde chyba zazdroscicie, albo nie macie co robic jak tylko chodzic od grupy do grupy i szukac nisz innych osob
(10-12-2014 20:47)broofie napisał(a): Ja p******e... po prostu rece opadaja. Jak osoba promujaca suby tak jak kazdy tutaj moze je niszczyc? Wy na prawde chyba zazdroscicie, albo nie macie co robic jak tylko chodzic od grupy do grupy i szukac nisz innych osob
BTW. Czego mam zazdrościć skoro nigdzie nie podany jest zarobek z tej viralki?
Nikt nie musi chodzić od grupy do grupy bo wystarczy wejść w jedną i od razu zobaczysz pajaca który spamuje takimi bzdetami.
DLA MNIE TO ŻADNA NISZA bo uśmiercić to można każdego. Czekam na Tuska.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014 20:53 przez Revend.)
Hah, teraz dojebałeś Revend "Czekam na Tuska." xDDDDDDDD
(10-12-2014 20:47)broofie napisał(a): Ja p******e... po prostu rece opadaja. Jak osoba promujaca suby tak jak kazdy tutaj moze je niszczyc? Wy na prawde chyba zazdroscicie, albo nie macie co robic jak tylko chodzic od grupy do grupy i szukac nisz innych osob
Chłopie zdajesz sobie sprawę jaki zasięg ma viralka oraz jaki zasięg mają niektóre kanały na YT i telewizja ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014 20:59 przez GaCeL.)
(10-12-2014 20:57)GaCeL napisał(a): Hah, teraz dojebałeś Revend "Czekam na Tuska." xDDDDDDDD
Chłopie zdajesz sobie sprawę jaki zasięg ma viralka oraz jaki zasięg mają niektóre kanały na YT i telewizja ?
To samo napisałem ale edytowałem post bo kiedyś znaleźli się tacy którzy twierdzili że takie akcje nie psują rynku i nie mają wpływu na konwersję. Nie chciałem nakręcać się więc zmieniłem post.
Jak ktoś szuka niszy to zapraszam na PW to podam NAZWISKA które trzeba uśmiercić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2014 21:01 przez Revend.)