(30-05-2014 07:34)Killer napisał(a): Życzę powodzenia, oby serwis nie skończył jak sharebay czy bloglock, może tym razem się uda wybić ponad konkurencje
trzymam kciuki.
Jednak uważam, że utopiłeś nieco kasę w błocie, bo znacznie taniej i mądrzej było zakupić nowy skrypt na nowej domenie i nie mieć powiązań z serwisem i administracją, która oszukała Naszych użytkowników, chociaż z drugiej strony dla takiego burżuja jak Ty to przecież kwoty jak na cukierki 
Z tego co wiem, to zarówno ShareBay i BlogLock działają dobrze i nikt z naszych userów nie narzeka, zawsze terminowo płacimy itd. Nie idziemy też tak bezwzględnie po zysk jak inne serwisy za wszelką cenę, przez co np. nie znajdziesz u nas żadnych fake-opcji, które w innych serwisach są podstawą, by zarabiać. U nas mimo ponad roku działalności wciąż ich jak widać nie ma i na pewno nie będzie... Mamy swoje nieco inne założenia ambicjonalne, bo to pierwszy serwis K-P i mimo to jak wiele się przez to traci, to tego nigdy nie będzie. To powinno dać do myślenia każdemu, kto może twierdzić, że "coś nie wyszło"

Zależy jakie kto ma założenia, bo biorąc pod uwagę brak niektórych rzeczy, to chyba jesteśmy jedynym takim PPA. Na tej płaszczyźnie wyszło tylko nam. Jedno jest pewne, Karcz - Provider to jedna z niewielu pewnych marek na tym forum...
Co do zaległych wypłat z HotCash, to one mają być wypłacone, już nakreślam sytuację. Poprzednia administracja
ze swojej prywatnej kieszeni wypłaciła kilkadziesiąt tysięcy PLN na wypłaty (bo w przeciwieństwie do wielu innych serwisów robiła wypłaty nim sama otrzymała pieniądze). Niestety ich wypłata została z CashBill bezprawnie wstrzymana i mimo, że zdecydowaną większość pieniędzy wypłacili z prywatnych oszczędności, to nie mogli już więcej dokładać - tak Was "oszukali", że mają obecnie bilans -40K PLN i Daniel musiał sprzedać serwis by miał za co opłacić wynajmowane mieszkanie i rachunki... W czerwcu jednak mają mieć tą kasę odblokowaną i wysłaną (otrzyma ją Kosek, nie Daniel), a Kosek ciągle utrzymuje, że jak tylko ją otrzyma, to wyśle tą końcówkę, by nie mieć głupich problemów (zostało ok. 7200 PLN, ma dostać ok. 10x tyle). Czy odblokują, a on dokona reszty wypłat - zobaczymy, ja mam taką nadzieję i wiele na to wskazuje... Jeżeli nie, pomogę Wam to inaczej egzekwować.
(30-05-2014 08:07)hejza92 napisał(a): A my dostaniemy zaległe wypłaty od tamtej Administracji ?? czy Ty Karczu jak się zadeklarowałeś nam wypłacisz ??
było by super 
Tak jak napisałem wyżej, wszystko odnośnie Waszych zaległych wypłat za czasów starej administracji wyjaśni się przed końcem czerwca

Z kolei wypłaty z bieżących zarobków są ciągle realizowane