Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Klient już dostał ode mnie 7 tekstów, tylko krótszych
Teraz jak się dowiedział, że 150 zł za to to był bardzo uradowany, że tak niska cen ;D
Sprawdzony klient więc nie ma problemu 2
Pisanie postów jest najbardziej popularne ostatnio w tym temacie
Wiele osób ma swoje oferty i każdy znajdzie jakiegoś klienta, oznacza to, że zapotrzebowanie jest na prawdę duże. 2
Niestety nie ma określonej liczby, która mówi "od teraz musisz mieć działalność gospodarczą". Dla US liczy się ciągłość w sprzedaży, a jak to jest weryfikowane to nie mam pojęcia niestety.
Ja tez ostatnio rozpoczynam moją przygodę z allegro. Na razie sprzedaje poradnik mojego autorstwa. mam nadzieje ze coś wpadnie i nabije kilka pozytywnych komentarzy na koncie. To jest piorytet. Pożniej mam w planie wejście w konta premium. Cięzko bd sie przebić ale mam nadzieje ze da rade.