Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
:-?
nie ma to jak auto-odswiezanie w operze.
zarobil bym [zarobilem] bo 2 [3?] takie naplywy byly wtedy, pamietam...
i jeszcze 20linkow bylo. a w jednym momencie bylo 60reklam, z czego 40wyklikalem. =80centow. no i jeszcze 2gi raz pare wyklikalem i ponad dolar na koncie...
mam pytanie, czy jezeli zaginął mi 1 refek (mój kolega) to juz go nie dostane spowrotem? na formu 07Bux Austin pisze ze nie moze przywrócic tych refków bo nie zna ich nazw, a ja znam nazwe mojego. a później jeszcze on pisze ze moze dodac refkow tym osobom ktore je kupily a im znikneły (przynajmniej ja tak zrozumiałam). czyli mnie to nie dotyczy. Napisałam temat na forum 07bux (podałam nazwe refka i w ogóle) i Austin mi odpisał ze informacje o tym znajduja sie w dziale Ogłoszenia. ale te informacje wcale nie rozwiazałay mojego problemu. no chyba ze ja źle zrozumiałam to co on napisał
dzelagr napisał(a):mam pytanie, czy jezeli zaginął mi 1 refek (mój kolega) to juz go nie dostane spowrotem? na formu 07Bux Austin pisze ze nie moze przywrócic tych refków bo nie zna ich nazw, a ja znam nazwe mojego. a później jeszcze on pisze ze moze dodac refkow tym osobom ktore je kupily a im znikneły (przynajmniej ja tak zrozumiałam). czyli mnie to nie dotyczy. Napisałam temat na forum 07bux (podałam nazwe refka i w ogóle) i Austin mi odpisał ze informacje o tym znajduja sie w dziale Ogłoszenia. ale te informacje wcale nie rozwiazałay mojego problemu. no chyba ze ja źle zrozumiałam to co on napisał
niestety już nie odzyskasz tego refka jeśli Ci zginął, mi jeszcze nigdy nie zniknął żaden polecony więc nie wiem jak to jest :-> ale widać, że 07bux ma ze wszystkim problemy: z wypłacaniem kasy, z dodawaniem Premium i kupionych refków, a teraz jeszcze znikają refki :-|