Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla » Wydobywaj wirtualny węgiel, zarabiaj prawdziwe złotówki

Autor Wiadomość
RE: COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla
Sprawdź:
...

PS. Post usunięty, była tu odpowiedź do Enterddz, ale nie zauważyłem, że są jeszcze dwie strony. Smile
Dziwna akcja 3 PLN mi zniknęły. Miałem 3.60 doładowałem za 30 i mi pokazuje ze mam 30.60 PLN
Zerknij w transakcje - czy coś zarejestrowało?

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Tylko wpłate dodatkową

45.26
Przychody PLN

41.04
Rozchody PLN
No to już Coalco wyjaśni, poczekaj cierpliwie

i inne pytanie jak za dużo dałem do składu mogę to jakoś przetransportować bo 4000 węgla trochę będzie schodzić z niego
Do składu za free a do punktu handlowego furgonetkami które wykorzystują paliwo - w kopalni podstawowej: włącz transport

Inaczej niż transportem się niestety nie da.
Wpadłem na taki pomysł dodania shoutboxa do coalco, gracze by mogli się komunikować ze sobą, rozmawiać o nowych rzeczach, o zawirowaniach na rynku lub po prostu porozmawiać i poznawać siebie nawzajem, co o tym myślicie?

@down
Pewnie gdzieś na wcześniejszych stronach których nie czytałem, no trudno, nie było tematu Tongue
TheJerremi, pomysł czatu padł już wielokrotnie i tyle samo razy został odrzucony. Smile
Odpowiedz