(01-02-2017 09:00)asus921 napisał(a): (31-01-2017 20:07)Kabajana napisał(a): Najlepiej miećí pakiet neta na telefonie, ustawić sobie udostępnianie WIFI. Po każdych 2 zamówieniach zmieniać IP poprzez zmianę trybu pracy sieci z LTE na 3G i odwrotnie 
Robisz tak aktualnie, czy to tylko twoje domysly?
Ja tak robilem wczesniej i bylo perfect, konta tymczasowe, zero problemow.
A teraz, uzywam Youwave + Xposed + ID changer i wlasnie zmieniam IP mobilne przez udostepnianie WIFI i kupon sie pokaze, ale przy zamowieniu nie zmienia ceny.
Dlatego zalezy mi zebys napisal jak ty to robisz. Bo nie wiem czy mam problem z IP czy moze Youwave nie dziala.
Robię dokładnie z tego poradnika:
http://pastebin.com/MKXaDRy3
Ze zmianą IP robię tak cały czas i przechodzi bez problemu. Raz na 10-15 zamówień mam Frozen. Jeżeli na Aliexpress 5.15 po próbie zakupu tej promocyjnej rzeczy nie masz w zamówieniu kwoty pomniejszonej o 4$ to szukałbym winy w IP razcej

Spróbuj zmienić tryb pracy na ten najgorszy. Chyba 2g

Wtedy prędkość gówniana ale jednak działa.
Możesz też ze sklepu play zainstalować sobie program sprawdzający twoje IP i zobaczysz czy się zmienia poprawnie(Nie wiem jak to działa w różnych sieciach. Ja mam Play).
2ga sprawa - czy za każdym kolejnym kuponem otwierasz nowy "emulator androida" całkowicie czysty? Czy po prostu kasujesz aliexpress i zmieniasz id changerem i od nowa? Jeżeli robisz tą 2 metodą to nie przejdzie. Musisz zawsze tworzyć nowy dokładnie emulator. Przeglądnij ten poradnik co wysłałem wyżej. Ktoś go wcześniej wklejał już.