Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 200-300 darmowych like'ów pod Twoim postem, zdjęciem, komentarzem!
Sprawdź:
Działa i to świetnie! Gdyby ktoś potrzebował pomocy - mogę wytłumaczyć 'jak krowie na rowie', bo wiem jak to być zupełnym 'lajkonikiem' i nie rozumieć nawet najprostszych rzeczy
Nie wiem czy było już to pytanie, ale czy ten sposób działa również na lajki do komentarzy, które napiszę za pomocą fanpage'a ? Trochę niezrozumiale napisałem, więc posłużę się przykładem Chodzi mi o to, że np. jestem zalogowany jako fanpage i piszę komentarz np. pod postem Bezużytecznej i czy da się zrobić żeby mi zalajkowało ten komentarz ? Bo próbowałem i nie działa...
zjadamkredki - tak działa też dla komentarzy, musisz dać odpowiednie ID komentarza (na stronie 11. tego wątku masz wyjaśnione 'obrazkowo' jak znaleźć ID)
czy w leetshares.com i innych aplikacjach są jakieś ograniczenia like'ów? Nabiłam pare tys. i koniec. Pokazuje, że like wysłano, ale ich liczba nie rośnie. Jakieś pomysły?