Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Click2dad darmowe btc » Wypłacalny i opłacalny bux

Autor Wiadomość
RE: Click2dad darmowe btc
Sprawdź:
Brawo! Wy, ludzie szczescie 1.00000 mBTC

yeeaaaah
Ja juz czekam prawie miesiąc .. widze że numer w kolejce spada , ale idzie jak krew z nosa , pisałem na ruskim czacie i mówili , że wypłaty sa realizowane , ale to zwykłe biadolenia .......Wypłacili mi tylko kwoty o wysokości 1 mBTC , pomimo że zleciłem je później ni z te co czekają od miesiąca prawie

[Obrazek: Przechwyt_esenaep.JPG]
jak ty zdobywasz tak szybko tyle mBTC ? Ja ani raz nie wygrałem przepisując captche :/
(05-08-2014 18:31)krywdzik napisał(a):  jak ty zdobywasz tak szybko tyle mBTC ? Ja ani raz nie wygrałem przepisując captche :/

Jadę na macro , sam mi przepisuje Big Grin
kto mi poleci jakiś portfel gdzie mogę wypłacać mbtc?
blockchain.info ?
Glosy: Blackers (+1)
(05-08-2014 22:48)patryk006 napisał(a):  blockchain.info ?

dziękuje bardzo

a drua sprawa posiada ktoś może imacro i skrypt juz gotowy do tego razem z captcha zeby odczytywało? Bo za cholere dojść do tego nie dam rady
Ja już chyba miesiąc czekam..
Mam małe pytania do was bo osobiście nie korzystam z tego serwisu:

1. Po ile są tam średnio kliki (w satoshi najlepiej, zarówno te najniższe jak i najwyższe stawki które pojawiają się a nie są ładnie opisane na stronie).

2. Czy myślicie że otwarcie nowego serwisu miało by sens i znalazło by popyt ? Idea
AD 1 :

[Obrazek: Przechwyt_eseaswr.JPG]

Ad 2

Wszystko zależy , od tego co w tym servisie byś miał , jeśli same reklamy do klikania to gra nie warta świeczki , ja na dad siedziałem ze względu na ten bonus , bo na nim można było zarobić, na samych reklamach niekoniecznie .......w sumie co kto woli , osobiście czasu mi było by szkoda klikać w durne reklamy za parę groszy ......

Tak poza tym wszystkim dziś ujrzałem na ojcu
" You have been banned!" ....pierd.......ne putiny kasy nie płaca a konta banują Big Grin

(05-08-2014 23:01)Blackers napisał(a):  a drua sprawa posiada ktoś może imacro i skrypt juz gotowy do tego razem z captcha zeby odczytywało? Bo za cholere dojść do tego nie dam rady

Macro posiadam , ale nie dam bo dostaniesz banaBig Grin
Wątek zamknięty