50 zł to dość mało ale i tak lepiej niż ja...
WSZEM I WOBEC :
Wpłata : 120 zł
Zarobek całkowity 680 zł
Dzisiejsza wygrana: -680 zł
Stan konta =
0 zł.
Sami widzicie. Zarobiłem ponad 550 zł tym systemem. Niestety przegrałem wszystko. Miałem 8 serii. Po prostu miałem duży niefart. Zdarza się i tak. Moja wygrana dowodzi, że system działa. Bo gdyby nie działał to na pewno bym się nie wybił na aż tak dużą kwotę. A moja przegrana dowodzi, że nie zawsze trzeba mieć szczęście.
Wniosek?
Bukmacherka to "loteria" przy tym systemie choć o bardzo dużej szansie na wygraną. Nie trafić przez 8 serii tak jak ja, wydaje się bardzo mało prawdopodobne, a jednak :/
I nie bądźcie zbyt pazerni na kase. Limit dzienny jest to dobry pomysł ale to tak nie działa

Jak zarobisz w 10 min 50 zł to powiesz sobie, a postawie sobie jeszcze, wygram więcej.
Błąd popełniłem wtedy gdy doszedłem do 8 serii i postawiłem 256 zł. Mogłem z tego zrezygnować i powoli się odrabiać za przegraną kaske. Ja jednak wolałem szybką i łatwą kaske. Dlatego uprzedzam,
wyznacz sobie serie, na której zaczniesz odrabiać stratę gdy przegrasz gre (serie) !
Na razie daje sobie spokój. Chce wyhaczyć jakiś "stabilny" zarobek. Póki co chce uzbierać na auto i nie chce przekombinować. Jednak z tego miejsca gwarantuje, że na pewno nie zrezygnuje z tego systemu. Sami widzieliście jaki jest dochodowy. Sami stawiacie na kartce i widzicie jaki jest dochodowy. Jeżeli macie pomysł na stabilny interes, np. 100 zł na tydzień przy 1-2h spędzonym przy kompie to bardzo proszę o podpowiedź
Bardzo chętnie poobserwuje Wasze zarobki, mam nadzieję, że udane
Nie zniechęcaj się moją przegraną, po prostu nie to, że nie miałem szczęścia ale miałem wielkiego pecha.
PS.
Kur*a mać, mogłem to wypłacić