Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Długo myślałem nad tym Kubigo... jak będzie to nie wypał, który nie zalicza akcji lub ma stawki groszowe jak mypay to nic z tego. Jak będzie inaczej to masz stałego refa
Myślę że trzeba w końcu zakończyć tą farsę i przenieść ten temat do SCAM gdyż serwis od miesiąca zrobił tylko jedną wypłatę i to użytkownikowi który własnie zacżął działać w celu uznania strony za SCAM, wiec chodziło im tylko o zyskanie czasu... Admin oszukuje nie wypłaca pieniedzy i ciągle sciemia że maja problemy techniczne z paypal nic więcej nie powie i tak juz od miesiąca... akcji zaległych nie zaliczył wiec kolejne oszustwo... Dodatkowo usuwają kłopotliwe wiadomości na chacie. Proszę admina o przeniesienie tematu do SCAMU oraz o podpisywanie się użytkowników mających takie samo zdanie... może to pomoże zakończyć zabawę z tym serwisem i ustrzec nowych użytkowników przed stratą czasu...
osobiście również proponuje rejestrację na kubigo który jest rzetelną i pewną marką wypłacającą kase co kilka dni, chętnie pomogę pisać na pw.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2013 10:42 przez mypy.)
Czytając to wszystko popieram was.
Mimo że mam 17 lat to i tak patrząc na niektóre "wypowiedzi", to mogę je nazwać dziecinadą ...
P.S. Dla administratora tej strony.
Ja chociaż nie prowadzę takiego serwisu to wiem i zostałem nauczony że nie wchodzi się we flame'y z użytkownikami. Wg. mnie wyplać kasę tym, którzy zlecili wypłatę, napisz przeprosiny i temat uważam za zamknięty. SCAM.