Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BitCoin - zarób na internetowej walucie! » 1BTC - 140$ i ciągle rośnie!

Autor Wiadomość
RE: BitCoin - zarób na internetowej walucie!
Sprawdź:
Kiedy sobie już założymy konto, możemy zacząć zarabiać. Mam dla Was tutaj jak na razie 4 sposoby (a forma przez jaką pozyskuje się BitCoin'y ciągle rośnie).

Założyłem konto ale pisze mi "Invalid Address" czemu? Potwierdzilem e-mail. Loguje sie i mam portfel.
He he mam dobry sposób dla hardcorowców Tongue . Kopalnie umieszczamy na busie i podłączamy sie do latarni w nieprzypałowym miejscu i mamy prąd za darmo . I co dziennie inna . Pod latarnią podobno najciemniej Big Grin
serwisy podane wyżej z tego co wiem to dają 0.00001 albo 0.0002 max za coś np obejrzenie filmu czy jakąś akcje .
Serwisy podane w wątku z tego co wiem to za wykonanie akcji dają max 0.00002 BTC za wykonaną jakąś akcję . Nie bardzo to się chyba opłaca . Chyba żeby nastawić tu jakiś automacik coby latał po tych stronkach i klikał .

potrzebujesz gotówki ? ja zarabiam >>tutaj<<
Zarabiam z birvistior, coś tam mam, jak ja mam coś wypłacić na tym coinbase? Nie widze paypala itp

Narodowiec1920, dumny członek http://zarabiam.com od May 2013.
Co tam masz pokaż ? Cool 0.002BTC ? Aktualny kurs = 1BTC = 126.55 $ .

potrzebujesz gotówki ? ja zarabiam >>tutaj<<
Zeby wyplacic musisz wyslac to na gielde np mtgox, lub polska bitcurex, tam sprzedajesz i wyplacasz na konto bankowe. Btc przesylasz za pomoca adresow walleta, na coin masz jeden i z niego wysylasz na adres gieldy, jezeli jestes niezorientowany w tym temacie tylko i wylacznie polecam bitcurexa, sprzedasz wyplacisz na konto i tyle.
Podepnę się pod temat, mam do sprzedania 1BTC cena do uzgodnienia.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Glosy: surfer0700 (+2)
GTX 660 Ti jest "dobrą" koparką?

Narodowiec1920, dumny członek http://zarabiam.com od May 2013.
raz tutaj nie dowiesz sie niczego konkretnego o btc, od tego jest dobre polskie forum lub zagraniczne.
dwa wystarczy w google wpisac nazwe karty bitcoin mh/s i Ci wyskoczy ze nie , na gtx dziala strasznie kiepsko, jedynie co lepsze radeony ale i juz to jest malo oplacalne , ludzie obecnie kopia na asic , a obocnie zamawiaja specjalne sprzety do tego

co do pana ktory chce niby sprzedac 1btc, idz scamerze na gielde np bitcurex/mtgox a nie lubi probujesz wyrolowac

gdyby ktos potrzebowal informacji co do btc polecam sie na pm, oczywiscie niz za darmo Wink
Proszę was Państwo http://www.bitminer.pl/ Wykresy Kalkulator itp itd Smile Bez zbędnych pytań co do kart graficznych radzę zobaczyć
Ostatnio ładne zawirowanie na giełdie było - można było dużo zarobić na spadku -nawet 90$ za 1BTC było Big Grin
Odpowiedz