(31-03-2013 15:19)sobolek napisał(a): (31-03-2013 14:40)prayy napisał(a): Ja w godzinę 30$ korzystając z mojego sposobu: http://zarabiam.com/Temat-SquareBux-Jak-...zine-67144
Zostawiłem kompa i poszedłem na obiadek z rodzinką, wracam i mam 30$
Byłbym jeszcze wniebowzięty jakby mi to wypłacili, ale kogo ja próbuje oszukać 
Ludzie! Chcecie korzystać z jego poradnika? No dobra, nie zatrzymam was.. Ale przeczytajcie tego posta do końca.
Data tematu? 1 dzień po moim.
Wiecie dlaczego go dodał? Bo jest idiotą i chciał szybko zarobić kogoś kosztem.
Dlaczego tak myślę? Przeczytajcie jego poradnik..
Jest w nim sposób na nabicie kilku $ szybciej niż tutaj.. Ale wykorzystuje on błąd serwisu i zlicza wejścia z waszego IP, co oznacza że gdy błąd zostanie naprawiony - Dostajecie bana za używanie.
A ten typ na którego harujecie (dostaje 20% tego co wy zarobicie) uniknie bana bo pewnie sam używa mojej metody + dostanie za was.
Dalej chcecie czytać poradniki - podróbki? 
Po 1. nie jestem idiotą i nie życzę sobie takich tekstów kierowanych do mojej osoby. Nie znam Twojego sposobu i mam go gdzieś. Jedynie podzieliłem się tym, co sam dałem radę zaobserwować. Ja żeruję na kimś? Ktoś na mnie haruje? Póki co tylko jedna osoba się zarejestrowała z mojego refilinku (nikomu nigdzie nie karzę) i na tej osobiscie zarobiłem jedynie 0.3$ (uuu... fortuna!). Sam karzesz się rejestrować ze swojego reflinku w zamian za poradnik (w innym wypadku nikt nie będzie miał okazji poznaj tej jakże wspaniałej metody na łatwy zarobek i
zgodny z regulaminem łoooł!).
Po 2. co prawda wykorzystuje to błąd serwisu, a prawda jest taka, że wy również korzystacie z bota i wy również dostaniecie bana, ale kogo to obchodzi skoro ta strona to fake i nikt z nas nie dostanie wypłaty. Ja to traktuje jedynie jako zabawę, a widzę, że kolega sobolek za bardzo wziął to na poważnie i myśli, że ktoś mu wypłaci fortunę za darmo.
Po 3. "Poradnik - podróbka"? WUT?! Jaka podróbka? Podróbka czego? Sam opracowałem ten sposób i bezinteresownie się nim podzieliłem. Nie robię czegoś takiego jak Ty, nie karze się rejestrować z mojego reflinku tylko po to, żeby dostać super-hiper sposób na zarobek. Ja na Twoim miejscu bym się podzielił tym poradnikiem bezinteresownie, bo to forum powinno tworzyć społeczność osób, których łączy to samo - zarobek w sieci. Za to inni powinni sami się oferować z rejestracją z reflinka, w podzięce za udostępnienie twojego sposobu.
I następnym razem powstrzymaj się i przestań wyzywać wszystkich na około od idiotów tylko dlatego, że ktoś stara się pomóc nic nie chcąc nic w zamian, a ty tracisz osoby, które się zarejestrują i
będą harować na Ciebie.
Cytat:No niestety taka prawda sobolek Smile
Poza tym chyba tylko zielony w tym temacie człowiek nabijałby z 1 ip, lol.
Nikt nie karze Ci z tego korzystać
, lol.