Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
NHL: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers
Typ: 1(kz - po dogrywce i rzutach karnych również)
Kurs: 1,75
Stawka: 9/10 - stawka według mnie (gram ten mecz za wyższą kwotę)
Analiza: 2 dzień początku sezonu NHL 2012/2013, a Vancouver bardzo źle rozpoczęło ten sezon. Przegrana u siebie z Anaheim Ducks 3:7, co nie spodobało się bardzo kibicom. Dzisiaj mają szansę się zmobilizować i zrekompensować za ostatnio przegrany mecz w Rogers Arena.
Z tego co mi wiadomo na mecz wybiera się około 18 tysięcy kibiców więc atmosfera będzie z całą pewnością sprzyjać graczom Vancouver.
Absencje w Edmonton: Nikolai Khabibulin, Theo Peckham, Ryan Jones, Andy Sutton.
Dla mnie Edmonton nie ma żadnych szans na wygranie tego meczu. Jest to ich pierwszy mecz w tym sezonie i na dodatek na wyjeździe, gdzie zawsze szło im bardzo słabo. Jest to drużyna własnej tafli. W poprzednim sezonie ich bilans wyjazdach wynosił 14-23-4, czyli de facto kurs na Vancouver jest kolejnym prezentem od bukmacherów.
Analiza: analiza będzie zwięzła, ale zawierająca same najistotniejsze rzeczy.
Jeżeli Dallas chce walczyć o kolejne Mistrzostwo, a na razie to walczą o PO, muszą wygrywać mecze z takimi rywalami. Orlando w tym sezonie jest jedną z 10 najgorszych drużyn w lidze NBA.
Problemy zdrowotne w ekipie Magic mają: Al Harrington PF, Gustavo Ayon PF, Glen Davis PF, Jameer Nelson PG, Hedo Turkoglu SF. Davis i Nelson prawdopodobnie wrócą na ten mecz ale nic nie jest pewne
WŁOCHY: Coppa Italia
AS Roma - Inter Mediolan
Typ: Inter Mediolan +1
Kurs: 1,60
Stawka: 7/10
Analiza: Te dwie ekipy grały między sobą 2 dni temu i padł wynik 1:1 w tym przypadku lekkim faworytem co prawda są gospodarze, ale w dzisiejszym meczu myślę, że inicjatywę już od początku meczu przejmą Mediolańczycy.
Osłabienia w drużynie AS Roma: Dodo (df 3/0), Miralem Pjanic (mf 13/2), Pablo Osvaldo (att 15/10, topscorer), Stefano Guberti (new player), Rodrigo Taddei (att 19/7) - suspended
-Unavailable: Nico Lopez (att 2/1), Jonathan Lucca (df), Daniele De Rossi (mf 13/0), Alessio Romagnoli (df 1/0), Tomas Svedkauskas (gk)
-Doubtful: Ivan Piris (df 18/0)
Po takim kursie na Inter i to jeszcze +1 biorę to w ciemno.
Kilka dni temu podałem 2 mecze 10/10 i oba były trafne, dzisiaj również posiadam taki zupełnie darmowy, ale proszę o kontakt na PW ponieważ mam wrażenie gdyby nikt nie korzystał z nich i chcę się zorientować ile osób traktuje ten temat jako jeden z kilku/nastu źródeł zarobkowych .