Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał
Sprawdź:
Żaden jednorazowy incydent, masa podrobionych zakładów w tym temacie nie może być incydentem i zarabiam.com to nie pierwszy serwis na którym próbował kogoś naciągnąć/okraść.
Prawie wszystkie screeny w temacie podrobione - co zostało potwierdzone przez i zweryfikowane u bukmachera na prośbę użytkowników.
Killer nie mógł sprawdzic kuponu bez podania ID więc GIT jest niewinny, a ban niesłuszny.
@edit
Przed chwilką GIT podał mi ID kuponów i sprawdziłem - wszystkie wygrane, ktore prezentował w temacie są prawdziwe oprócz tamtego fejka - jednego.
Ban niesłuszny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2012 12:56 przez Deotho.)
Killer nie mógł sprawdzic kuponu bez podania ID więc GIT jest niewinny, a ban niesłuszny.
@edit
Przed chwilką GIT podał mi ID kuponów i sprawdziłem - wszystkie wygrane, ktore prezentował w temacie są prawdziwe oprócz tamtego fejka - jednego.
Ban niesłuszny.
Ciekawe, jak je sprawdziłeś? Konsultanci nie podadzą Ci informacji o zakładach, które nie zostały zawarte przez Ciebie.
RE: Graj ze mną - pomogę pomnożyć Twój kapitał
Dla jasności nikomu na niczym nie zależało - gościa nawet nie znam.
Dla bezpieczeństwa użytkowników GIT został zbanowany (być może coś się wyjaśni),
sam GIT może odpisać na maila [email protected] odnośnie poniższych linków, odpiszę w godzinach wieczornych, a osoby których sprawa nie dotyczy niech nie wtykają nosa w sprawy o których nie mają pojęcia.