Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przyzwoite zarobki. Ja się nie skuszę, bo za dużo zachodu. Słyszałem narzekania ludzi nt. tego serwisu i wypłat - oczywiscie nie wiem na ile są prawdziwe. To co mi się nie podoba to weryfikacja czy nie jest to ruch motywowany. Zostanę przy G2A, bo tutaj źródło jest kompletnie nie istotne...
To była pierwsza wypłata jak widzisz po ponad roku z nimi działim nadal
Pierwsza tygodniówka i 300 zł tak na motywacje
Oczywiście jak ludzie fraudują ( i tego ukryc nie umieją )
To pisali bzdury na temat sieci
Przez frauderów wypłaty nieraz kilka dni sie opóźniały
Na + jest to że PiTa normalnie przysyłają nam do domu
Wie ktoś ile wynosi czas oczekiwania na akceptację zgłoszeń? - W czwartek utworzyłem zgłoszenia, napisałem nawet zapytanie czy będę mógł tak działać jak zamierzam i pan M.Sala mi odpowiedział już na następny dzień i poprosił bym bardziej szczegółowo mu opisał swój plan działania. Dzisiaj jest sobota, ale ja jestem człowiek niecierpliwy bo chciałbym już zacząć działań, a moje zgłoszenia nie zostały jeszcze rozpatrzone ;p
Korzystałem z linktogame, portmmo, funhub. Funhub jako jedyny nie leci sobie w kulki z wypłatami. Z portmmo do tej pory nie dostałem kasy za grudzień pomimo, że pan Piotr Banaś zapewniał mnie, że w poprzednim tygodniu dostanę pieniądze.