Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sharecash - Regulamin, Zasady , Zarobki, Wypłaty !

Autor Wiadomość
RE: Sharecash - Regulamin, Zasady , Zarobki, Wypłaty !
Sprawdź:
Witam jestem nowym użytkownikiem waszego forum Big Grin i chciałbym w tym temacie poprosić o pomoc. Konkretnie : słyszałem o sharecash i chciałbym sie tam zarejestrować i zarabiać jak większość z Was Smile. Pytanie moje:
1 Czy muszę podawać realne dane związane z rejestracją w sharecash ?
2 Czy opanowanie tego systemu zarabiania jest w miarę proste ?
3 PayPal czy AlertPay ?
4 Ostatnie --> czy ktoś może mnie wspomóc jakimiś poradami co i jak --> inaczej mile widziany nauczyciel :> Priv --> 7983034
1. Nie musisz, ale lepiej było by podać prawdziwe. Pamiętaj - bez polskich znaków. Jak podasz fałszywe dane, to możesz mieć problem z wypłatą na konto.

2. Jak znasz angielski, to się połapiesz, jak nie znasz, to myślę, też ogarniesz. Przy uploadowaniu na SC robi się to, jak na większości innych PPA. Jak masz dobrą niszę i ją wypromujesz, to zarobki będą.

3. Wypłacić możesz na Payquicker, Payoneer, konto w banku. Z PP i Payza (AlertPay) nie wiem jak jest. Do niedawna na PP nie wypłacali dla PL, teraz nie wiem jak jest.

4. Ja w PPA jestem dobry tylko z teorii, więc ci niestety nie pomogę.

Pozdrawiam i życzę wysokich zarobków.
Mam pytanie. Czy da się pobierać pliki z tego uploadu bo nie wiem czy w ogóle jakieś przesyłać? Pytam bo chciałem zarabiać na tym serwisie a jak nikt nie będzie mógł pobierać to raczej dużo nie zarobie.
co ile są wypłaty ??
@up, wypłata co miesiąc, jak zlecisz.

@upup, Da się pobrać, ale zdarza się, że nie zalicza ofert (dla polaków). Tu lepiej wrzucać dla innych krajów.
witajcie . zaczynam zarabianie na sc . czy ten serwis regularnie wyplaca ??
wypłaty są co miesiąc, ale fakt faktem mi osobiscie znakomicie zalicza na Sharecashu ;D, wypłata na paypal od 50$ na payza min 10$ Smile

rasta, dumny członek http://zarabiam.com od May 2011.
Rasta , pomożesz mi zarabiać na sharecash?? oczywiście z refa Big Grin
masz dość szukania nisz? napisz do mnie a ci pokażę niszę zarobkową. Oferta dla pełnoletnich -spore zarobki
Jakie są dostępne domeny ?
Odpowiedz