Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
konto ci na pewno nie dlatego zamknęli raczej chodzi o jakieś oszustwo albo interpret. może błędną oszustwa, mam kolegę który też nie wpisał PP poprawnie to kiedy chciał zlecić wypłatę to po prostu system mu odrzucał a kiedy później wpisał wszystko było ok.
OK wpisałem tylko pp piszę ze dane bankowe zostały zachowane
Co do oszustwa to nie wiem miałem tylko 1 konto ;/ i to oszustwo moze granie to nielegalne ale raczej nie bo by nie dawali albo to kolejny SCAM jeżeli ktoś gra wygrywa i chce wypłacić a mu konto blokują ;/
Czy ktoś może mi powiedzieć co to za gra w orła i reszkę bo nie mam pojęcia o czym mówicie? I jeszcze jedno pytanie ile się dokładnie czeka na wypłatę?
orzeł i reszka wchodzisz w spiele i wybierasz gre Kopf_oder_Zahl tej drugiej Knack den Safe nie mogę rozkminić ale na tej pierwszej możesz niezle sie wzbogacić ja w przeciagu 10 minut stałem sie posaidaczem 10 euro ale niestetu zablokowali konto bo prawdopodobnie nie podałem numeru konta pozdrawiam