Dzienniki z eWhoringiem cały czas uciekają, ale zaczynam coraz szybciej gonić. Bardzo dobry miesiąc, gdyby nie kilka koślawych zagrań byłoby około 300 PLN więcej. Ale i tak ogarnąłem świetny wynik, jak oczywiście na ilość poświęconej pracy. Pierwszy raz przebiłem 4 cyfry zysku miesięcznie z inwestycji
Podsumowanie Sierpnia
eToro: No co tu gadać, piękny zysk. Wszystko poszło tak jak powinno, krypto, akcje, kopiowane profile, ETF

oczywiście największy % jest z BTC i ETH ale ogólnie poszło świetnie

Nastąpiło tez kilka zmian w portfolio, wywaliłem wszystkie akcje value i przerzuciłem je na mniej stabilne walory. Choćby opisywane w poprzednich postach akcje sektora luxury (od stabilnych inwestycji jest degiro), czas pracy około 3h.
Mintos: Cały czas powoli do przodu, zbliżam się do 45 PLN miesięcznie z odsetek. (1,5h)
Degiro: Właściwie cały zysk to czysta dywidenda, zsumowane ruchy cen poszczególnych akcji wyszły praktycznie na 0. (0h pracy xD)
Miesiąc 11 (Sierpień):
Inwestycja: 1000 PLN
Sprzęt / Wydatki: 0
Przychód:
120 RUB + 19,29 PLN + 13,88 EUR + 254,46 USD
Wynik: 1 063,17 PLN
CEL MIESIĘCZNY:
1 000/
1 063,17 PLN : SPEŁNIONY
W tym w pełni pasywny zarobek plasował się na poziomie około 78 PLN miesięcznie.
Przy 4,5h pracy wyszło mi około
236 PLN/h, i taką stawkę bym chciał zachować

będę starał się skalować moją pracę tak, by wartość mojej godziny nie spadała poniżej 200 PLN.
Plan mam na następny miesiąc uber prosty, postarać się nie spaść poniżej 500 pln przy następnym podsumowaniu. Coś czuję, że ta hossa będzie miała swój koniec i nie chcę być pociągnięty z nią w dół

Ale i tak podnoszę cel miesięczny, do 2 tysięcy
Edit: I właśnie się skapnąłem, że zysk przebił inwestycję! Nice.