Podsumowanie z ostatnich dwóch dni
Clixsense:
Wpadły dwie ankietki, jedna od orange a druga o alkoholach (katowana marka stumbras więc pewnie od nich). Oprócz tego kilkadziesiąt fajnie płatnych tasków dało w dwa dni zarobek-
20,12$. Mój osobisty cel, czyli 200$ w drugim pełnym miesiącu pracy z clixsense został osiągnięty
Wczoraj trzy razy pojawiły się taski na zerowy lvl i dwóch z moich poleconych weszło na poziom pierwszy. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej dlatego zachęcam do działania. Większość tasków, które ja robię jest z poziomu pierwszego, więc po jego wbiciu nic nie stoi na przeszkodzie żeby zarabiać tyle co ja, albo i jeszcze więcej

Ci z poleconych, którzy są już na 1lvl zapraszam do stałego kontaktu na gadu, będę informował was na bieżąco w razie pojawienia się łatwych, dobrze płatnych taskow. Polecam robić taski z rodziny nightwork lapedia, które pojawiają się 3-4 razy dziennie głównie wcześnie rano i koło 18-19. Zapraszam również nowe osoby
Zysk na czysto z dwóch dni-
80,48zł
Hyip:
Passive loans-
23$
Chattie.pro-
12,5$
Palmills-
4,2$
Jeżeli ktoś chce zacząć przygodę z hyipami i potrzebuje informacji również zapraszam na priv
Wpływy z dwóch dni w sumie-
59,82$ = 239,28zł